hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Sayın Bilgi,karşıdaki sürücü siz olsaydınız ve gözleriniz yol dahil hiçbir şey göremeseydi bu ampülü takana ne derdiniz? Fotoğrafa bakarken bile gözlerim kamaştı. Hele bir de gerçekte karşıma gelse!!! Umarım ampülünüzün ömrü çok kısa gerekli cevaplar verilmiş, sağolsunlar. sen bu tavrını merceksiz çakma xenonlarla sokaklarda dolaşan " gerçekte karşına gelenlere" göster. eminim ki çokca karşına çıkmışlardır.!!!!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Güzel olmuş bence led gündüz farı yerine kullanılabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Güzel olmuş bence led gündüz farı yerine kullanılabilir. gündüz, helede güneşli havalarda normal park ampülunden farkı yok. akşam üstü hava kararmaya yakın şahane görüntü oluyor ötesi yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Göz alma konusu abartılmış. Gayet güzel olmuş güle güle kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 gündüz, helede güneşli havalarda normal park ampülunden farkı yok. akşam üstü hava kararmaya yakın şahane görüntü oluyor ötesi yok Hatta beyaz olduğu icin güneş altında standart park ampulü kadar bile belirgin olmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Göz alma konusu abartılmış. Gayet güzel olmuş güle güle kullanın teşekkür ederim. umarım 3 ay'da kesmez Hatta beyaz olduğu icin güneş altında standart park ampulü kadar bile belirgin olmaz kesinlikle, öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 teşekkür ederim. umarım 3 ay'da kesmez ledin en büyük düşmanı yüksek voltaj, fordda fazla deneme şansım olmadı ancak benzer ürünü puntoda yıllarca kullanmıştım. sorun olacağını sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 ledin en büyük düşmanı yüksek voltaj, fordda fazla deneme şansım olmadı ancak benzer ürünü puntoda yıllarca kullanmıştım. sorun olacağını sanmıyorum. normal şartlarda öyle olabilir ama benim ampüller beddua aldı :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Seymenoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 normal şartlarda öyle olabilir ama benim ampüller beddua aldı :) Size şöyle bir uyarı yapayım; eski aracımda sonradan takılan xenon park ampülleri farın camını tam denk geldikleri yerden matlaştırmıştı. Bu kadar parlak bir ışık sizin farlarınızda da aynı soruna yol açabilir mi işin uzmanlarına danışmak lazım. Ayrıca bende ki parklar çok kuvvetli de yanmıyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Size şöyle bir uyarı yapayım; eski aracımda sonradan takılan xenon park ampülleri farın camını tam denk geldikleri yerden matlaştırmıştı. Bu kadar parlak bir ışık sizin farlarınızda da aynı soruna yol açabilir mi işin uzmanlarına danışmak lazım. Ayrıca bende ki parklar çok kuvvetli de yanmıyordu. uyarı için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Size şöyle bir uyarı yapayım; eski aracımda sonradan takılan xenon park ampülleri farın camını tam denk geldikleri yerden matlaştırmıştı. Bu kadar parlak bir ışık sizin farlarınızda da aynı soruna yol açabilir mi işin uzmanlarına danışmak lazım. Ayrıca bende ki parklar çok kuvvetli de yanmıyordu. bunlar led, orjinalindeki ampulun 10da 1i kadar bile ısınmaz. elle bile tutabilirsiniz her zaman. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selami Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Uyguladığınız ledlerin siparişini verdim... Birkaç güne gelir ve bende uyguladıktan sonra tecrübelerimi fotoğraflar ile paylaşırım inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Uyguladığınız ledlerin siparişini verdim... Birkaç güne gelir ve bende uyguladıktan sonra tecrübelerimi fotoğraflar ile paylaşırım inşallah takarken dikkat etmek lazım bunlar biraz geniş çok zor oturuyor esnetmek lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selami Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 takarken dikkat etmek lazım bunlar biraz geniş çok zor oturuyor esnetmek lazım. Eyvallah aklımda... yarın büyük ihtimalle elimde olur, uygularken dikkat edeceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selami Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 takarken dikkat etmek lazım bunlar biraz geniş çok zor oturuyor esnetmek lazım. Tecrübeleriniz için teşekkürler, çok zorlamadı açıkcası, kendi parçasıymış gibi yerleşti... Uygulamayı yaptıktan sonra farkettim ki, gerçekten çok güzel bir aydınlatma veriyor. Abartı veya göz alacak kadar aydınlatması olmamakla birlikte, farların köşelerinden xenon tipinde kendini gösteren ve görünüşü agresifleştiren bir şekil söz konusu... Zevk meselesidir, ama ilgilenen kişilere tavsiye ederim... Ve fotolar... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap