Mustafa Gülşen Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2013 (düzenlendi) herkeze mbrlara ben 2011 titanium x focus sahıbıyım follow me özellikli bi sensör aldım sitedeki okyat abime taktıracaktım ama müsait değilmiş başka biri varmı bana yardımcı olacak eger daha önce yapan takan varsa çok sevinirim saygılarımla mustafa gülşen Eylül 30, 2013 Mustafa Gülşen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2013 iyide aracınızda follow me özelliği yok mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2013 Zaten var follow me, aynen. Nasıl çalıştığını öğrenmek için bakınız: klavuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Gülşen Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2013 benım yanlıs yazmamdan kaynaklandı kusuruma bakma var ama ben kapıları kumandayla actıgım zaman sıs ve park lambalarının yanmasını ıstıyorum onun ıcınde ona oygun sensor aldım onun ıcın yardım ıstemıstım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Gülşen Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Zaten var follow me, aynen. Nasıl çalıştığını öğrenmek için bakınız: klavuz follew me var ama dediğim gibi kumandayı acıp kapatınca sıs ve park lambasının yanmasını ıstıyorum onun ıcınde bu ısten anlayan bı elketrıkcı daha doogrusu daha once boyle bıseyı takan bırı saygılarımla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Takilmasi cok basit birsey.Modulden cikan kablolarin bir tanesi kontagin sigortasina digerleri park ve sis sigortalarina takilacak.Herhangi bir elektrikciye gidip halledebilirsiniz hatta sigortalarin yerini ogrenip kendiniz bile takabilirsiniz ozel bir elektrikciye gerek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Gülşen Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2013 Takilmasi cok basit birsey.Modulden cikan kablolarin bir tanesi kontagin sigortasina digerleri park ve sis sigortalarina takilacak.Herhangi bir elektrikciye gidip halledebilirsiniz hatta sigortalarin yerini ogrenip kendiniz bile takabilirsiniz ozel bir elektrikciye gerek yok. keşke öyle olsa kardeşimn çunku racın kapı acma motoruna felan baglanıyorumus ordan sınyal alıp sıs ve farlara verılıyormus hatta 3 4 sssat bıle surer dedıler bana elektrkcı buldum ama halladerız yaaa felan deyınce pekte ıcıme sınmedı anlıcagın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2013 Halil Oto Elektrik 0535 259 10 89 ayakkabıcı fatihin selamı var Mustafa Usta 0532 581 64 01 forumdan yönlendirdiler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Gülşen Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2013 Halil Oto Elektrik 0535 259 10 89 ayakkabıcı fatihin selamı var Mustafa Usta 0532 581 64 01 forumdan yönlendirdiler sagol kardeşim daha önce de yapmışlardır herhalde bu uygulamayı bende zaten formdan aldım bu sensor denen olayı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap