Ömer Osman Özün Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 O ürün Satıcı firmadan kaynaklı değildir bence onların aldıkları yerde yani ithalatçı da sıkıntı var bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 (düzenlendi) en az 7-8 yıldır alışveriş yaparım bu siteden. sahibinden haz etmesemde sistem düzgün ve dürüst çalışıyor. 1-2 garantiye yolladığım ürün, 1-2 iade ettiğim ürün oldu. hiç sıkıntı yaşamadım. iade formunu düzgün doldurup, iade kabul mesajını bekleyin sonra kargo ile ücretsiz yollayın. en son iadem focus3 e bagaj havuzu iadesi idi. yeni focus bagaj havuzu diye sipariş verdim focus 2 havuzu geldi hediye olarakta 1 lt cam suyu. cam suyunu arkadaşa hediye ettikten sonra okulda, çıkışta kutuyu açıp hatalı ürün olduğunu gördüm. prosedürü takip edip iade ettim. cam suyu ücretini ödeyim dedim. hediye ettim geri isteyemem dedim. hediyemiz olsun dediler. belki 3 tl lik bir şey ama yaklaşım güzel. bir kaç saat öncede, boş yazılabilir cd-DVD-lastik parlatıcı jel siparişi verdim.. şu sıralar 100 tl siparişe kargo bedava. Mart 25, 2014 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Bu site de ürünleri dışardan toptancı gibi yerlerden alıyor yanlışım yoksa çğnkü bazen denk geliyor burada indirimde olan ürün başka sitelerde de indirime giriyor aynı fiyat ve ürün açıklama kısmı da aynı yazı ve düzen de oluyor. Sanırım sıkıntı tedarikçiden kaynaklı sitenin hatası değil gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 (düzenlendi) Lan gene bu son artık deyip gene bunlardan alıyorum Adamlar da buna güveniyor sanırım. Tatilde son akşam annemin saatini kaybettik o da saatsiz duramaz. İstanbula inince bir saat baktım. Saatçiler 140 diyor. 110-120ye vermeye bakıyor. Bunlarda 65 TL. Hemen siparişi çaktım. 1 haftadır hala tedarikte. Mesaj atıyorum ürün yoksa paramı iade edin diye yine cevap vermiyorlar. Bu arada bir apple kablosu bir de HTC telefon aldım. Onlarda sorun çıkmamıştı edit: Vay arkadaş 10 TL hediye çeki verdiler. Hala saat yok ortada Ağustos 7, 2014 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 E tamam işte hediye çeki verdik ya diye düşünüyorlar muhtemel:)):)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 yav işin komik tarafı bu saat bu fiyata son 22 tane stok bitince fiyat 95 TL ye çıkacak diyor. Nerde olum 22 tane 31Temmuzdan beri tedarik bekliyoruz. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 yav işin komik tarafı bu saat bu fiyata son 22 tane stok bitince fiyat 95 TL ye çıkacak diyor. Nerde olum 22 tane 31Temmuzdan beri tedarik bekliyoruz. Ben geçen yıl TV alırken de sürekli günlük takip ediyordum o şekilde yazdıkları tamamen uydurma, bitse bile geri başlıyor o yazılar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Abi mesaj attığında otomatik cevap yolluyorlar. Tesadüf denk gelecekte birisi cevap yazacak. Ben sizi tüketici haklarına şikayet ettim artık mahkemeyle hesaplaşın diye yazdığımda hemen dönüş yapıyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 @Doğan Kurban, Korku cennetten çıkma diye boşuna dememiş atalarımız. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Abi mesaj attığında otomatik cevap yolluyorlar. Tesadüf denk gelecekte birisi cevap yazacak. Ben sizi tüketici haklarına şikayet ettim artık mahkemeyle hesaplaşın diye yazdığımda hemen dönüş yapıyorlar. Döner bıçaklarıyla dalalım abiiiiii 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Döner bıçaklarıyla dalalım abiiiiii Piskopatmısın la sen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Piskopatmısın la sen Yooo Angara bebesi desek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Angarada akıllı bebe yok mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Angarada akıllı bebe yok mu Cık yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Angarada akıllı bebe yok mu Cık yok Son aldığım tişörtlerden biri Angara bir tutkudur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap