Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 18 $'a sedan spoiler var ve sanırım boyalı. nasıl bir fiyat şaştım valla. bu site nasıl bir site güvenilir mi ?bu fiyatlara ne kadar kargo ve vergi verilir, oradan buraya sağsalim gelirmi ürünler. bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. ben daha önce hiç yurt dışından alışveriş yapmadım . ama buradaki fiyatları görünce niyeti bozdum Ee sen dene bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 Ee sen dene bari deneyen yoksa sanırım öyle olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 http://www.mistertao.com/beta/pages/item/25109540799.html Bu setin tamamı mı bu para ya, jantlar, lastikler, tamponlar, ekzos, marşpiyel, vs. Gerçek mi bu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 18 $'a sedan spoiler var ve sanırım boyalı. nasıl bir fiyat şaştım valla. bu site nasıl bir site güvenilir mi ?bu fiyatlara ne kadar kargo ve vergi verilir, oradan buraya sağsalim gelirmi ürünler. bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. ben daha önce hiç yurt dışından alışveriş yapmadım . ama buradaki fiyatları görünce niyeti bozdum ben daha önce anten, pedal seti ve ayak dayama aldım bu siteden sorunsuz geldi. ucuz olduğu için vergi ödenmemesi gerekiyor ama takılırsa gümrüğe %20 vergisi var bildiğim kadarıyla. küçük ürünler için 3-4 dolar filan kargo ama büyükler için bilmiyorum. antenin paketlemesi bayağı sağlamdı http://www.mistertao.com/beta/pages/item/25109540799.html Bu setin tamamı mı bu para ya, jantlar, lastikler, tamponlar, ekzos, marşpiyel, vs. Gerçek mi bu ? hayır sadece arka tampon. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 http://www.mistertao.com/beta/pages/item/25109540799.html Bu setin tamamı mı bu para ya, jantlar, lastikler, tamponlar, ekzos, marşpiyel, vs. Gerçek mi bu ? önceki sayfada biz de konuştuk bu sadece arka tampon full setin linki yine önceki sayfada olması lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Ayak dayama adamlara ulaşmış. 240 gram olduğu için 7 küsür dolar second payment çıktı. komisyonla filan 9 dolar daha ödedim. china post 2 dolar filan daha ucuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Ayak dayama adamlara ulaşmış. 240 gram olduğu için 7 küsür dolar second payment çıktı. komisyonla filan 9 dolar daha ödedim. china post 2 dolar filan daha ucuz. Benim hala proccesingde duruyor bekliyorum bende bakiyorum hergun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 mail geliyor zaten bu arada diğer fotoğraflarda 2 tane var, 2 tanemi gelcek acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 mail geliyor zaten bu arada diğer fotoğraflarda 2 tane var, 2 tanemi gelcek acaba İki tane gelirse birisini bana sat 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gökmen Güngör Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 İki tane gelirse birisini bana sat Ben yanlışlıkla iki tane aldım sanırım. Bir de kırmızı anahtarlık kılıfı aldım. İkinci ödemeyi yaptım bugün. Beklemedeyiz bakalım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 A Siparislerim geldi Anahtarlik kilifi guzel gercekten alin kesin forumda bir ara donen deri anahtarlik kiliflari gibi degil tam oturuyor anahtara zor giriyor o ayri. Birde Ozan pedallarin montajinda yapistirici falan kullanmiyorum dimi direk oturucak yerine ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Siparislerim geldi Anahtarlik kilifi guzel gercekten alin kesin forumda bir ara donen deri anahtarlik kiliflari gibi degil tam oturuyor anahtara zor giriyor o ayri. Birde Ozan pedallarin montajinda yapistirici falan kullanmiyorum dimi direk oturucak yerine ? Evet. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Evet. Kılıf guzel gercekten tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Kılıf guzel gercekten tavsiye ederim Onu tek almak pahalıya gelir artık baska bisey çıkarsa alırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Bayır Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 paylaşım için tşk ler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap