Aydın Baran Oluşturma zamanı: Temmuz 27, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 27, 2011 buna ne dersiniz? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-68000-de-orjinal-55172206/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 ben beğendim abicim aracı. KMsi uygun detaylarda yazdığı gibi bakımlı ise eğer. Bide kazası yoksa alınır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 buna ne dersiniz? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-68000-de-orjinal-55172206/detay/ Güzel araç, TDI motoru içinde kronik arıza bilgim yok üstelik çoğu VW modelinden ve VW Polo dan sorunsuz olduğunu okumuştum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 buna ne dersiniz? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-68000-de-orjinal-55172206/detay/ Telefonlaştık satıcı ile akşam bakıcam buna, üstelik komşu çıktık 2 sokak var aramızda. Adam hafta içi kullanmıyorum işyerinde bırakıyorum, bakmaya gelecekseniz arabayla geleyim dedi. Yani sanırım km. orjinal Bunda donanım olarak dijital klima hız sabitleme ve celik jant + olarak var 307 ye. 3 silinfirli TDI motoru var. Bakalım fiyatta biraz indirim alırsak ve babamda beğenirse olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 206+ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 ben beğendim abicim aracı. KMsi uygun detaylarda yazdığı gibi bakımlı ise eğer. Bide kazası yoksa alınır Ogün bu modeli biraz araştırabilirmisin rica etsem, seat hakkında hiçbir bilgim yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 206+ peugeot olmayacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 peugeot olmayacak Tamam, unutmuştum.... o zaman FABİA diyorum ben , Mazda 2 dizel varsa o da olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 1.4 tdi 75 hp o motor biraz sesli çalışabilir yakıtıda uygundur. o fiyatlara en ideali ibiza- cordoba bence. sonuçta işin içinde alman var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Bir tanede fabia var bakacaklarım arasında. Ama bu biraz boş bir araba http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-classic-plus-kirmizibeyaz-55151403/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 arkadasımda cordobası var...3 silindirli ama cok cok ekonomik bir motor uşak izmir arası yolculuk yapmıştım virajları ve yokuşları güzel cekiyordu...sadece dizelin sesi biraz daha yüksek içi konforlu güzel bir araba ama yakıtı kokluyor normal sınırlar içinde giderseniz....kendisi 3.2 lere kadar düşürdüğünü şehirlerarası yolda söylüyordu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 arkadasımda cordobası var...3 silindirli ama cok cok ekonomik bir motor uşak izmir arası yolculuk yapmıştım virajları ve yokuşları güzel cekiyordu...sadece dizelin sesi biraz daha yüksek içi konforlu güzel bir araba ama yakıtı kokluyor normal sınırlar içinde giderseniz....kendisi 3.2 lere kadar düşürdüğünü şehirlerarası yolda söylüyordu... Evet Abi vw'in 3 silindirli 1.4 TDI motoru var bunda.Yazdığın değerler çok güzel. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Evet Abi vw'in 3 silindirli 1.4 TDI motoru var bunda.Yazdığın değerler çok güzel. İzmir den gelen bir pazarlamacı arkadaşımda aynı araç var ve çok memnun; aynı aracın 85Hp liğini kullandığım kadarıyla sınıfına göre tok ve sessiz bir sürüşü var tek eleştirilebilecek yanı belki de yalın iç tasarımı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 arkadasımda cordobası var...3 silindirli ama cok cok ekonomik bir motor uşak izmir arası yolculuk yapmıştım virajları ve yokuşları güzel cekiyordu...sadece dizelin sesi biraz daha yüksek içi konforlu güzel bir araba ama yakıtı kokluyor normal sınırlar içinde giderseniz....kendisi 3.2 lere kadar düşürdüğünü şehirlerarası yolda söylüyordu... Böyle sabırlı insanları anlamıyorum hiç mi gaza basmazlar..uyurum hemde deliksiz :zha: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 İzmir den gelen bir pazarlamacı arkadaşımda aynı araç var ve çok memnun; aynı aracın 85Hp liğini kullandığım kadarıyla sınıfına göre tok ve sessiz bir sürüşü var tek eleştirilebilecek yanı belki de yalın iç tasarımı. Bakalım Tolga hayırlısı umarım iyi birşeyler buluruz. Yanlız 0 km. araçlar uçuyor sanırım 2.el almak zorundayız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap