Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2011 Güle güle kullanın, hayırlı olsun. 95Hp lik mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2011 Güle güle kullanın, hayırlı olsun. 95Hp lik mi? Hayır Tolgacım 75 hp lik kağnı spec (Ogün ün tabiri ile ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2011 Yoo ne kağnısı yahu gayet de hoş gidiyor bana göre, ekonomisi de cabası. Ogün e bakma sen adam E36 uzmanı ona herşey yavaş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2011 @Aydın abi Şu an benimde şirket aracım 75 hp lik fiorino arkası boş 2009 model Kriz geçiriyorum yolda resmen. Ama babamızda bir sorun olmaz 75hp benim babama fazla bile geliyor. @Tolga abi Senin astrana dil uzatıyormuyum yavaş diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Kalkış performasından ziyade 4- 5. vitesteki sürüşlerde yeterince güçlü hissettirir gibime geliyor. Astra nın gidişi benim modlu Tango dan da iyi, ama "yok be abi kullandım araba yürümüyor" diye aklıma sokarsan pek de hayra vesile olmazsın ilersi için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Bu arada bugün iş yerinin önüne kıpkırmızı bir Polo parketmişti; çok yeni olduğu belliydi ve arabaya acaip sempati duydum bence bu araç Golf ten kesinlikle daha hoş! Edit: resim ekleyemedim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Bakalım alıp kullandıktan sonra size yorumlarımı aktarırım. Performansı çok öldürmese yeter, zaten kullancağı ev yazlık arası ve büyük alışveriş merkezleri falan filan. Öyle uzun yola gideceği yok aracın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Kalkış performasından ziyade 4- 5. vitesteki sürüşlerde yeterince güçlü hissettirir gibime geliyor. Astra nın gidişi benim modlu Tango dan da iyi, ama "yok be abi kullandım araba yürümüyor" diye aklıma sokarsan pek de hayra vesile olmazsın ilersi için Yok yok motoru fındık ama performansı tatminkar abicim senin aracının Bakalım alıp kullandıktan sonra size yorumlarımı aktarırım. Performansı çok öldürmese yeter, zaten kullancağı ev yazlık arası ve büyük alışveriş merkezleri falan filan. Öyle uzun yola gideceği yok aracın. abi 0-100 ve ara hızlanmalar çok can sıkıcı max hızda 160 ı geçmiyor abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Biz aracı alırken ne hediye edeceklerini falan sordum, araçta herşey var ne hediye edelim olmayanlara park sensörü takıyoruz dediler. Sonrada boya koruma teklif ettiler, ok dedim. şimdi bu araç boya koruma yapılmış olarak mı teslim edilir yoksa bize kart verecekler mesela sonax'ın, onunla gidip ayrıca mı yaptırıcaz bilen var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 sen yaptıracaksın abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 sen yaptıracaksın abicim Sağol Ogün'cüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Buralarda ayrıca çalışan boya bakım firmaları yok, aracı alırken "biz serviste boya koruma yaptık" diyorlar (Allahları var tozlu bezlerle fırçalarla birkaç kez zımparalamadan vermiyorlar gerçekten) o yüzden kuponla kendin yaptırırsan bence daha garanti olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Birazdan almaya gidicez bakalım fio yu hazırmış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Hayırlı olsun abi bekliyoruz görüşleri boya koruma ve hediyeler vsvs Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Hadi hayırlı olsun detayları bekliyoruz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap