Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Hani meşhur hikayedir ya; binlerce deniz yıldızının karaya vurduğu bir kumsalda adamın biri deniz yıldızlarını denize atma cabası içindeymiş başka bir adamda bunu görerek senin bu çaban neyi değiştirecekki diye sormuş.o da eline bir deniz yıldızı alıp denize fırlatarak bunun için çok şey değişti demiş... Ben aynı psikolojiden devam edeyim, bunu okuyunca aklıma Nasrettin Hoca geldi. Göl-yoğurt ya tutarsa durumu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Ben aynı psikolojiden devam edeyim, bunu okuyunca aklıma Nasrettin Hoca geldi. Göl-yoğurt ya tutarsa durumu. Ben de felsefeden devam edeyim, yaşam zaten nafile bir muhabbet değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 İlgili haber yayınlanmış http://www.itu.edu.tr/tr/Haber/?ee352a61-e49c-43fc-b5b3-e723c7d508d8 http://www.boun.edu.tr/tr-TR/Content/Kampus_Hayati/Kurumsal_Iletisim/Haberler?LoadModule=News&NewsID=833&Filter=true http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/information/the_2013.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Ben de felsefeden devam edeyim, yaşam zaten nafile bir muhabbet değil mi? Diyojen geldi aklıma şimdi de hem yukarıda ki konuşmalar hem nafile hayat üzerine Bir gün Diyojen sokakta gündüz vakti elinde lamba ile dolaşıyormuş. Ne yapıyorsun diye sormuşlar dürüst adam arıyorum demiş. Bugünlere değişen bir şey yok demek ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 “Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde oturur.” Aristofanes 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Fazla ciddiye alıyoruz da ondan mı tatsızlaşıyor diye sorguluyorum bazen. Değişim konusunda Engin abiye katılıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Fazla ciddiye alıyoruz da ondan mı tatsızlaşıyor diye sorguluyorum bazen. Değişim konusunda Engin abiye katılıyorum. Değişim değil Diyojen :-) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Bu sene için de açıklanmış. Her sene Times Higher Education tarafından açıklanan The World University Rankings sıralamasında bu sene İstanbul Teknik Üniversitesi 165. sırada yer alarak dünyanın en iyi ilk 200 üniversitesi arasına girdi. İlk 200 üniversite arasına Orta Doğu Teknik Üniversitesi 85. sırada, Boğaziçi Üniversitesi 139. sırada ve Sabancı Üniversitesi 182.sırada giren diğer Türkiye üniversiteleri oldu. Geçtiğimiz yıllara göre hızlı bir yükseliş gösteren İTÜ; 2013 sıralamasında 201-225 aralığında yer almışken, 2012 sıralamasında 276-300 aralığındaydı. Bilkent; 201-225 aralığında, Koç; 301-350 aralığında, ilk 400'de başka okulumuz maalesef yok. 400'de sadece 6 üniversite. Yeni liste: http://www.timeshighereducation.co.uk/world-university-rankings/2014-15/world-ranking/range/001-200 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Önceki çalıştığım şirkette (-ki dünyanın en büyüklerinden biridir) ve şimdiki fimamda (bu da avrupanın en büyüklerinden) Türkiye'de işe alımlarda özel ünv. lerden sadece Koç ve Sabancı tercih ediliyor. Üst yönetim bu konuda devlet ünv.lerini (Doğaziçi-odtü-Yıldız ve İtü başta olmak üzere) tercih etmekten yana tavır sergiliyor ki yaz aylarında gelen ünv. stajerlerinden görüldüğü kadarı ile bu tutumda da haklı gibiler; alt kadrolardan da feedback bu tutumda haklı oldukları yönünde. Bu demek değildir ki diğer özel ünv. kişiler hiç alınmıyor; alınıyor fakat adaydan bu ön yargıyı kıracak tavırlar bekleniyor flört sırasında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Önceki çalıştığım şirkette (-ki dünyanın en büyüklerinden biridir) ve şimdiki fimamda (bu da avrupanın en büyüklerinden) Türkiye'de işe alımlarda özel ünv. lerden sadece Koç ve Sabancı tercih ediliyor. Üst yönetim bu konuda devlet ünv.lerini (Doğaziçi-odtü-Yıldız ve İtü başta olmak üzere) tercih etmekten yana tavır sergiliyor ki yaz aylarında gelen ünv. stajerlerinden görüldüğü kadarı ile bu tutumda da haklı gibiler; alt kadrolardan da feedback bu tutumda haklı oldukları yönünde. Bu demek değildir ki diğer özel ünv. kişiler hiç alınmıyor; alınıyor fakat adaydan bu ön yargıyı kıracak tavırlar bekleniyor flört sırasında. Bilkent? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Bilkent? Ben öncelikleri ve genel bakışı yazdım; önceki şirkette finans yöneticisi Bilkentliydi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Bilkent'li kardeşimiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap