A.Coşar Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2013 Arkadaşlar ön camlara arkaya göre bir ton açık film yaptırdım. Ama bir hafta sonra işaretlediğim yerlerde gözle görülür balonumsu gıcık şeyler oluştu. Ne yapsam acaba? Yaptırdığım yere gidip daha da rezil bir hal almasını istemiyorum. Benim yapabileceğim bir uygulama bilen varsa beri gelsin lütfen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Kredi kartı vb şeyler ile itince çıkmıyor mu? Dışar doğru? Zamanla kaybolması lazım onun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 gözlük silme beziyle bastırarak kenarı doğru cıkartmaya çalışabılırsın inşallah düzelir. güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Kredi kartı vb şeyler ile itince çıkmıyor mu? Dışar doğru? Zamanla kaybolması lazım onun Sayın Çağatay,bu ikinci arabam ve hayatımda ilk defa film yaptırdım. Yaptırdığım yer 1-2 gün sonra yok olur demişti ama olmadı. Kredi kartı denemedim,filmi yırtarım vb zararlar veririm diye. Önerinizi dikkate alacağım ve yarın deneyeceğim. gözlük silme beziyle bastırarak kenarı doğru cıkartmaya çalışabılırsın inşallah düzelir. güzel olmuş Sayın Dilek,teşekkür ederim. Yarın deneyeceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Üstteki iki mesajı birleştirip; kredi kartını gözlük silme mendiline sarıp bastırarak ittirebilirsiniz, direkt kartla da yırtılmaz kolay kolay, zaten ilk montajını yapanlar da ona benzer bir plastikle yapıyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 toplu iğneyle ortasından delip içindeki havayı çıkarmanız lazım kredi kartı uygundur buna. bence yaptırdığınız yere giden hallederler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Hiçbir profesyonel bilgim yok araştırmadan uygulamanızı tavsiye etmem fakat geçen gün reklam amaçlı bir yapışkanlı camı full kaplayan bi malzeme yapıştırdılar daha sonra baloncuklar çıktı bir süre sonra gelip çakmakla çok kısa aralıklarla ısıtıp kart gibi düz bi şeyle balonları yok ettiler bilemiyorum film ateşe dayanır mı? Ama çok kolay bir yöntemdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Toplu ignenin ucunu cakmakla hafif isitip batirirsaniz ve sonrasinda kartla ustunden gecerseniz gidecektir 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Arabayı güneş alan bir yere koyun orjinaller gibi olacaktır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Toplu ignenin ucunu cakmakla hafif isitip batirirsaniz ve sonrasinda kartla ustunden gecerseniz gidecektir :)):) niye daha mı ? Hijyenik olacak...:):): 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 :)):) niye daha mı ? Hijyenik olacak...:):): Toplu ignenin ucu cok sivri degildir ondan tibbi igneyle direk olur ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıdvan Kargın Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 focus 3 trendx modele ön kapının camlarına film çektirecem ama arka karartılmıs camların rengini tutturamıyolar rengini tutturan var mı ? varsa filmin markası ve numarasını söyleyebilir mi_? acil cevap bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap