Tolga Başaran Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VlOxlSOr3_M 11 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 ooh my god!!! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 bayıldım ya izlerkençok guldum ama orda olmayıda ıstemezdım :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Super orda olmak isterdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 "Carrie" reklamıymış peh! Çok güzel pazarlama... Kesinlikle orada olmak isterdim hatta siyasal espri de yapmak isterdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Süpermiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Göremiyorum videoyu işyerinde olduğum için akşam bakayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Göremiyorum videoyu işyerinde olduğum için akşam bakayım +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 lhep böyle mizansenler falan yapıp millete kamera şakası yapıyorlar gülüyoruz, bir gün gerçek bir peygamber inecek yapacak aynı şeyleri " hah hah haa kamera nerede " diyeceğiz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Türkiye'de önce tırsar sonra "kesin ip var" moduna girer bence insanlar Tabi bir de cadı diye yakma ihtimalleri var Gerçi böyle artiz artiz yorum yaptım da beklenmedik bir anda olunca kesin ip var denilmiyordur muhtemelen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Süper olmuş. Adamın inip çıkması neyse de, masalar sandalyeler hareket edince millet has...r demiştir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 bizde yapsalar baya bir hatim indiren olurdu o esnada:)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Banada yapsana banada yapsana diye gidenlerde olur kızın yanına orda olmayı bende isterdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Hahaha süpermiş koptum izlerken kahkaha atınca 11 aylık kızım Nisa da kucağımdaydı ben gülünce oda gülmeye başladı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap