Ahmet Küçük Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2013 arkadaşlar merhaba.aracım 2013 ford focus sedan.rengi aytozu gri.acaba renk kodu arabanın neresinde yazıyor?teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Eski focusum(focus2) aytozu gri renkteydi. Sag ön camurluk adana yetkili serviste boyanmisti. Bildiginiz farkli bir gri tonuna boyamislardi cok belli oluyordu bakildiginda. Yani herkes ton tutturamiyor malesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Selahattin Koçak Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 baktım fiyatları uçuk biraz forumu kurcaladım ondan sonra yazdım buraya boya rengi çeşidi ne olması gereklı kaputa taş çarpmış kibrit ucu kadar kalkmış boya ruhsatta beyaz yazıyor ama kuruyunca nasıl olur bilemediğim için size soruyorum serviste beyaz kullan gitsin diyor ama ne beyazı bilinmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 13 dakika önce, Selahattin Koçak said: baktım fiyatları uçuk biraz forumu kurcaladım ondan sonra yazdım buraya boya rengi çeşidi ne olması gereklı kaputa taş çarpmış kibrit ucu kadar kalkmış boya ruhsatta beyaz yazıyor ama kuruyunca nasıl olur bilemediğim için size soruyorum serviste beyaz kullan gitsin diyor ama ne beyazı bilinmez Mesajınızı ilgili yere taşıdım. Lütfen sorularınızı ilgili başlılarda iletiniz. Sizin faydanıza olacaktır Bu ve benzeri konularımıza bakabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 18 dakika önce, Selahattin Koçak said: baktım fiyatları uçuk biraz forumu kurcaladım ondan sonra yazdım buraya boya rengi çeşidi ne olması gereklı kaputa taş çarpmış kibrit ucu kadar kalkmış boya ruhsatta beyaz yazıyor ama kuruyunca nasıl olur bilemediğim için size soruyorum serviste beyaz kullan gitsin diyor ama ne beyazı bilinmez Buz beyazıdır (7VTAWWA), 2013 focusta başka beyaz yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Ford 2011 sonrası için araç renk kodları aşağıda bulabilirsiniz . Pdf dosyası EK'te bulabilirsiniz. Ford.pdf Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mahmut C Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Merhaba, aynalığa asılan oto kokusundan aldım ve vitesin önüne damlamış. Silince boyayı kaldırdı. Nasıl bu nahoş görüntüyü giderebilirim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 2 saat önce, Mahmut C yazdı: aynalığa asılan oto kokusundan aldım ve vitesin önüne damlamış. Silince boyayı kaldırdı. Nasıl bu nahoş görüntüyü giderebilirim? ya değişecek ya boyanacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 yukarıdaki tabloda derin mavinin kodunu göremedim arkadaslar rötüş boyası sipariş gececegim. bilen focus derin mavinin renk kodunu yazabilirmi rica etsem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 sağ kapıda bir fabrika etiketi var resim yüklerseniz işaretleyeyim kodunu . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 3 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: sağ kapıda bir fabrika etiketi var resim yüklerseniz işaretleyeyim kodunu . sagolasın serkan hocam da arac eve ben isteyim netten siparis verecektim ondan rahatsız etmiştimdi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 suat coşkun Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 14.02.2016 - 21:19 tarihinde, Özer Aksu yazdı: Pdf dosyası EK'te bulabilirsiniz Bu liste iyi oldu.Benim kum gri var listede. Benim bacanağım Doğuş Oto Maslak ta boya atölyesinde çalışıyor.İlk olarak koda mutlaka bakıyorlarmış.Eğer tutmaz ise plaka üzerinde tonlama yaparak renk bulunmaya çalışılıyormuş.Ayrıca Şişli End.Mes.Lisesinde derslere giriyor.Öğrencilerin en çok zorlandığı konu bu imiş.En çok sıkıntı çıkaran renk ise gri tonlarmış.Hatta benim arabayı görünce nereden buldun bu rengi diyerek moralimi bozmuştu.Tabii eğer arabamda sıkıntı olursa mecbur rengi tutturacak..başka çaresi yok.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Renk kodu sağ ayna içinde etiketle yapışık olması lazım. VIN plakasında yazmıyordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2019 ford-renk-kodlari.pdf 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ahmet Küçük
arkadaşlar merhaba.aracım 2013 ford focus sedan.rengi aytozu gri.acaba renk kodu arabanın neresinde yazıyor?teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 28 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap