Hasan Şahin Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2013 Arkadaşlar merhaba aracımı aldığımdan beri hep böyleydi düzelir diye bekledim birşey değişmedi sorayım dedim. Yakıt az lambası yandığı gibi opete koşturuyorum full dolduruyorum depoyu her seferinde 39litre yakıt alıyor. Yani yakıt lambası yandığında her seferinde depoda 14lt mazot kalıyor. Normal mi bu ? Değilse nasıl düzeltilecek acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Lamba yanınca zaten 80 civarı bir menzil kaldığını gösteriyor, bu 80 km de bitirince yani menzil sıfıra düşünce depoyu doldurduğumda 48-49 litre alıyor. Yani içerde 6-7 litre benzin kalıyor. ortalamam zaten 6 litre civarlarında yani menzil sıfıra indiğinde 100 km daha yaparım gibi görüyorum. Cem abi bu konulara çok takılmayın diyor gerçi ama bizim burdan batıya gelirken düzgün benzinlik bulmak bazen zor olabiliyor. En azından riske girmesek de ne kadar gidebileceğini bilmekte fayda var. lamba yanınca 150-200 arası yaparsınız ekonomik kullanarak ve uzun yolda ..80 km menzil yazdıktan sonra ekonomik kulanın biraz, stop edip çalıştırın menzil tekrar yükseliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Dert etmeye gerek yok, bütün bu hesaplar ve önermeler sonucu yakıt bitip yolda kalana kadar kullanabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 ben aracımı aldım benzin göstergesi 1 km kaldı yazıyordu sonuna kadar kullandım ve focusa hayran kaldım ama aracım benzinli... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 ben aracımı aldım benzin göstergesi 1 km kaldı yazıyordu sonuna kadar kullandım ve focusa hayran kaldım ama aracım benzinli... Son nasıl tanımlanıyor? Neye neden hayran kaldın? Bütün bu hayranlık 1 km'de mi oluştu, buna ilk görüşte aşk mı demeliyiz? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 cem abi benzin istasyonuna 1 km kaldı işareti ya benim diğer kullandığım araçlarda bu riske girmezdim gerçekten ilk görüşte aşk:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 cem abi benzin istasyonuna 1 km kaldı işareti ya benim diğer kullandığım araçlarda bu riske girmezdim gerçekten ilk görüşte aşk:) bende aşığım aracıma o kadarki benzin bitse bile ibreler sıfıra düşse kalan menzil 0 km dese bile 150-200 km daha gidiyorum depoyu fulluyorum daha içince 13-14 litre kalıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 ısık yanınca 43 44 lt alıo.. 10 lıtre varken yanıyor bunu yazılımla falan azaltamazmyız? aynı sey olucak ama psıkolojık olarak rahat ederım barı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Hasan Şahin
Arkadaşlar merhaba aracımı aldığımdan beri hep böyleydi düzelir diye bekledim birşey değişmedi sorayım dedim.
Yakıt az lambası yandığı gibi opete koşturuyorum full dolduruyorum depoyu her seferinde 39litre yakıt alıyor.
Yani yakıt lambası yandığında her seferinde depoda 14lt mazot kalıyor. Normal mi bu ? Değilse nasıl düzeltilecek acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
9
5
4
4
Popular Days
Ekm 13
20
Ock 14
11
Ock 11
9
Ekm 14
4
Top Posters For This Question
Hasan Şahin 9 posts
Cem Boneval 5 posts
Yakup Ç. A. 4 posts
Mustafa ozdemir 4 posts
Popular Days
Ekm 13 2013
20 posts
Ock 14 2014
11 posts
Ock 11 2014
9 posts
Ekm 14 2013
4 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Rica ederim zahmet konu değil, vakit ve bilgi de varsa cevap da vardır. Ancak eskiler her yeni gelenin aynı soruları bir daha bir daha sormasından ister istemez sıkılıyor. Yeni gelenlerin eski konul
Yakup Ç. A.
ilgili bilgiler
Ümit Vaysaloğlu
Shell alin. Hem ne demisler akili kelden yakiti shelll den alacaksın. :)
Bu soruda 52 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap