Bekir Delibaş Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Fren hidrolik yağı, aynı zamanda kavramada da kullanılıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir Delibaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Fren hidrolik yağı, aynı zamanda kavramada da kullanılıyor. eyvallah hocam saolasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Bu arada hidrolik sıvısının 2 senede bir veya 80.000 kilometrede bir değişimi önerilir. Pahalı bir sıvı değil. Hava alması sıvısı işçiliği dahil 100 liraya değiştirebilirsiniz. Frene bastığınızda balatayı diske iten kuvvetin taşınmasında kullanıldığı için önem arz eder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Direksiyon kutusunun hemen üstünde değil mi orası. bi ihtimal direksiyon hidroliğide olabilir tabi benimkisi sadece bi ihtimal. Görmek lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Fren hidrolik yağı, aynı zamanda kavramada da kullanılıyor. Kavrama? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Debriyaj pedalına basıldığında, baskının yaylarını itebilmek için gerekli olan kuvveti transfer eden sıvı. Fren misali abi, mantık olarak farkı yok. Eski araçlarda telli idi, yeni nesillerde hidrolik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 ben acemilik zamanımda arabanın cam suyu bitmişti. cama en yakın kapağı açıp suyu içine boca etmiştim meğer hidrolik gözüne koymuşum tabi alttaki yağ koyu olduğu için su üstte kalmıştı bu su niye gitmiyor yahu diye düşünürken yoldan geçen birisi orası hidrolik gözü yeğenim demişti soluğu sanayide almıştım 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 ben acemilik zamanımda arabanın cam suyu bitmişti. cama en yakın kapağı açıp suyu içine boca etmiştim meğer hidrolik gözüne koymuşum tabi alttaki yağ koyu olduğu için su üstte kalmıştı bu su niye gitmiyor yahu diye düşünürken yoldan geçen birisi orası hidrolik gözü yeğenim demişti soluğu sanayide almıştım Şükür edin ki yağ koyma kapağını açıp koymamışsınız. O giderdi taşana kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2013 Debriyaj pedalına basıldığında, baskının yaylarını itebilmek için gerekli olan kuvveti transfer eden sıvı. Fren misali abi, mantık olarak farkı yok. Eski araçlarda telli idi, yeni nesillerde hidrolik. Bunu fren hidroliği ile yaptığını bilmiyordum. Tesekkurler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hüseyin Saraç Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 Fren hidrolik yağı, aynı zamanda kavramada da kullanılıyor. fren hidroliği konur oraya kavrama ne alaka usta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 fren hidroliği konur oraya kavrama ne alaka usta Debriyaj pedalına basıldığında, baskının yaylarını itebilmek için gerekli olan kuvveti transfer eden sıvı. Fren misali abi, mantık olarak farkı yok. Eski araçlarda telli idi, yeni nesillerde hidrolik. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hüseyin Saraç Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 kavrama deyince şanzıman yağı olarak anladım pardon... doğru bilgi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Bekir Delibaş
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 12 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap