A.Coşar Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2013 (düzenlendi) 2013 F3 Sedan Trend X ... Benzinli... 5-6 kez tekrarladı,"fren lambası ampul arızası "yazıyor YB'da. Lambalar yanıyor,hepsi sağlam... Nedendir? Serviste hata kodu felan da çıkmıyor. LPG takmadan önce de yapıyordu bunu... Ekim 14, 2013 Ayhan C. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Ampulleri değiştirin. Tutacağı max. Fiyat 10 tl. Serviste garanti kapsamında da değişmesini isteyebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Her zaman tam temas olmuyor olabilir ampül duy arasında. Ampüllerde gerekli direnç olmuyor olabilir üretimden kaynaklı. Bir elektrikçide stop ampüllerini değiştirin sağ sol hepsi 10 lira tutmaz. Yine devam ederse servis yolu gözükür size Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 A.Coşar Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Tatil dönüşü rahatsız edelim bakalım beyleri... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2013 Bendede toplamda 3 kere verdi bu arızayı fakat servise gittiğimde birşey cıkmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Dün bende de verdi aynı uyarıyı, birkaç saniye sonra uyarı gitti, arabayı kenara çekip defalarca denedim gayet güzel yanıyordu. Böylece arabayı aldığımdan beri ilk hata mesajını almış oldum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 BurakHAN Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2018 Aracımı alalı 7 ay oldu ben de ilk defa bugün yaşadım bu sorunu. Dediğiniz gibi ampuller sağlam ama tekrar verirse aynı hatayı değiştiririm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
A.Coşar
2013 F3 Sedan Trend X ... Benzinli...
5-6 kez tekrarladı,"fren lambası ampul arızası "yazıyor YB'da. Lambalar yanıyor,hepsi sağlam... Nedendir? Serviste hata kodu felan da çıkmıyor.
LPG takmadan önce de yapıyordu bunu...
Ayhan C. tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap