Cem Durna Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2013 Araniza yeni katildim arkadaslar. Arabama gunduz fari almayi dusunuyorum ikilemde kaldim. sizce hangisini almaliyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 İlki yani diklemesine duran. Hem aydınlatma açısı daha iyi hem yukarı uzandığı için görünürlüğü daha fazla hem de bence daha şık. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 Tabiki diklemesine olan güzel ama kalitelisi nerden bulunur nasil monte edilir. Bulursaniz haber ederseniz sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 Orijinal far içerisinde olandan yaptırabiliyorsanız yaptırın yoksa Clio'ya benziyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 Bence ikinci enlemesine olan daha bir güzel, ilki dikine olduğundan aykırı duruyor gibi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 Valla ben dikine duranı beğeniyorum fakat daha pahalı sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, " Üyeler → Tanışma" kategorisinden "Focus Garajı → Focus III → Modifiye → İç & Dış Görünüm" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 ikinci resimde olan tarzda izimir otokoçta taktırdım isterseniz bir uğrayın nasıl gözüktüğünü görürsünüz markası cenmax ve garanti kapsamında takıyorlar 5 aydır kullanıyorum memnunum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 (düzenlendi) ilki. tabi klasik olarak oem DRLli bixenon farın 1000tl olduğunu hatırlatmak isterim. Ekim 16, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2013 ikinci resimde olan tarzda izimir otokoçta taktırdım isterseniz bir uğrayın nasıl gözüktüğünü görürsünüz markası cenmax ve garanti kapsamında takıyorlar 5 aydır kullanıyorum memnunum özgur bey ne kadara yaptirdiniz birde fotgraf ekleme sansiniz varmi acaba tesekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2013 Yatay olan türkiyede satılıyor ama dikey olan malesef satılmıyor. Aliexpress.com da buldum 80 dolar civarı. Almayı düşünüyorum ama biraz tereddüt içerisindeyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2013 (düzenlendi) özgur bey ne kadara yaptirdiniz birde fotgraf ekleme sansiniz varmi acaba tesekkurler 300,00tl taktırdım 450,00tl gibi bi fiyat yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam iki arkadaş taktırdık en son bu fiyata inebildiler. şuan elimde hazır foto yok çekince eklerim tabi. şimdi gördüm bu konuda semih beyde taktırmış aynısı benimkide Ekim 17, 2013 Özgür Ş. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 geçenlerde küçük çaplı bir kaza yapmıştım ön tampon panjurunu kırmıştım servis bunlar yeni geldi takalım mı ? dediler bende taktım..güzel olmuş diyen çok ama bazıları da apaçiye kaçmışsın diyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 geçenlerde küçük çaplı bir kaza yapmıştım ön tampon panjurunu kırmıştım servis bunlar yeni geldi takalım mı ? dediler bende taktım..güzel olmuş diyen çok ama bazıları da apaçiye kaçmışsın diyor.. Ne yalan söyleyeyim krom olayi dozundayasa guzel oluyorda bu asiri gibi olmus ya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Aslında tamponun altında 4 tane boşluk var, oraya da bir şey düşünülebilir. geçenlerde küçük çaplı bir kaza yapmıştım ön tampon panjurunu kırmıştım servis bunlar yeni geldi takalım mı ? dediler bende taktım..güzel olmuş diyen çok ama bazıları da apaçiye kaçmışsın diyor.. Bana da biraz fazla göze batıyor gibi geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap