Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 geçenlerde küçük çaplı bir kaza yapmıştım ön tampon panjurunu kırmıştım servis bunlar yeni geldi takalım mı ? dediler bende taktım..güzel olmuş diyen çok ama bazıları da apaçiye kaçmışsın diyor.. zevkler renkler vs tabi ama bence çok kötü(DRLler değilde ızgaranın kendisi). iade şansınız varsa değerlendirin derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 dik alıp taktıran var mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 dik alıp taktıran var mı? Diğer başlıklarda oldukça fazla var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Yatay olan türkiyede satılıyor ama dikey olan malesef satılmıyor. Aliexpress.com da buldum 80 dolar civarı. Almayı düşünüyorum ama biraz tereddüt içerisindeyim. bende oradan baktım. bende almayı düşünüyorum dik olanı ama güvenemıyorum gümrükte takılırmı diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Nedense bu tür şeylere hiç heves etmiyorum, yaşım da genç halbu ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Ben aldım ve taktım. Bi sorun yaşamadım. 15 gün içindede geldi kargo Aracıma yaptığım ve yapmayı düşündüğüm ufak modifikasyonlar konusunda daha detaylı fotoları var orayada bakabilirsin 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Ben aldım ve taktım. Bi sorun yaşamadım. 15 gün içindede geldi kargo Aracıma yaptığım ve yapmayı düşündüğüm ufak modifikasyonlar konusunda daha detaylı fotoları var orayada bakabilirsin Aldığınız linki kopyalıyarak buraya koyabilirseniz sevinirim. Araç çalıştığında direk yanıyormu yoksa sizin açmanızmı gerekyor? Bağlantıyı nereden aldınız? Son sorumda sinyalde renk değiştirme durumu varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Sinyalde renk değişimi felan olmuyo. Aldığım urün tesisatıyla birlikte geliyor. Kontağı açtığınızda otamatik olarak çalışıyor. Bi düğme felan yok yani. Parklar acılıncada ışıkta biraz azalma oluyo. Montajda kesme biçme işlemi de olmuyo. Sadece parkları actığımda kısılsın diye park lambasının sarı kablosundan bi paralel alıyosun. Onun içinde benim aldığım ürünle birlikte gelen bi küçük klips var onu takıyosun. Aracın orjinslliğini kesinlikle bozmuyosun. Benim aldığım ürünü satıcı ilanlardan kaldırmış. Ama benzer ürünler var. Bakıyım bi siteye benim ürünün aynısını bulursam paylaşırım. benim aldigim urunun aynisi ve saticida ayni kisi. ben 85 dolara almistim suan 71 dolar:) http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2012-new-Ford-Focus-3-LED-DRL-daytime-running-lights-LED-front-lamps-fog/976503434.html 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Getirip satanlar da var: http://www.sanalpazar.com/Ford-Focus-Iii-Gunduz-Fari-Drl-Yeni-Stil__isp12410064 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 servis de aksesuar kataloğunda gördüm. Yatay olanı servisten de takılıyor. listesi 545TL. Gerisi pazarlık kabiliyeti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Aldığınız linki kopyalıyarak buraya koyabilirseniz sevinirim. Araç çalıştığında direk yanıyormu yoksa sizin açmanızmı gerekyor? Bağlantıyı nereden aldınız? Son sorumda sinyalde renk değiştirme durumu varmı? Orjinalciyim ama şunun sarısı nasıl durur acaba, taktıran var mı? bi foto paylaşsa, çok apaçi dururmu acep Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Ben siparis verdim bir hafta icerisinde bekliyorum taktirir taktirmaz foto paylasacagim sizlerle Sinyal modlu dikey olandan aldim ama fiyat sormayin biraz tuzluya mal oldu sanirim Fiyatı sormayalım peki hocam ama nerden aldığınızı sorabilir miyiz internetten ise birde link rica etsek nasıl olur ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Kimse yok mudur yardimci olacak :/ ? Bostancı Oto Sanayide ford yazan birine girin yaparlar Zor değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 bende aracıma dik olandan yaptıracagım..bence daha orjinal duruyor.sonradan takılmıs gibi değilde fabrika çıkışı gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Bozkurt Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Arkadaslar yardim lazim gunduz fari dort dortluk oldu ama normal farlari acip kisilinca cakar gibi patlamaya basliyor sizce sorun nedir Control box arizalidir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap