V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 yanmıyordur herhalde ya da power led degıl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 tabi klasik olarak oem DRLli bixenon farın 1000tl olduğunu hatırlatmak isterim. Çifti mi 1000 Tl yoksa tane olarak mı satılıyor bu orjinal olan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Çifti mi 1000 Tl yoksa tane olarak mı satılıyor bu orjinal olan çift. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 çift. Bu fiyata tum hersey dahil miydi? (Montaj haric) Montajda da bir cok ugras vardi. İstanbul'da yaptiran var miydi hatirlayamadim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Bu fiyata tum hersey dahil miydi? (Montaj haric) Montajda da bir cok ugras vardi. İstanbul'da yaptiran var miydi hatirlayamadim? montaj ve montajda gerekenler(röle kablo filan) hariç. yani far, ampuller, balast fiyatı. montaj için açtığım konuyu inclerseniz kendiniz bile yaparsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 montaj ve montajda gerekenler(röle kablo filan) hariç. yani far, ampuller, balast fiyatı. montaj için açtığım konuyu inclerseniz kendiniz bile yaparsınız. Yazdiklarini takip ediyorum Yalniz Aydin Baran'in montajindaki durumu toparlayacak bir usta burada yok desem dogru olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Yazdiklarini takip ediyorum Yalniz Aydin Baran'in montajindaki durumu toparlayacak bir usta burada yok desem dogru olur. nasıl yani? anlatımın çıktısını alırsanız en kötü elektrikçi bile yapar, sadece diyot bulunmayabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 nasıl yani? anlatımın çıktısını alırsanız en kötü elektrikçi bile yapar, sadece diyot bulunmayabilir. Kimse yapmak istemiyor anlaminda. Sanirim onumuzdeki aylarda bunu deneyecegim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Özdemir Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Hayır arkadaşlar araba çalışmıyorken zayıf yanıyo çalıştıktan sonra güçleniyo bide parklar açılınca kısılıyo ondan yoksa bayağı güçlü de, güçlü olan fotoyu yükleyemedim boyutu büyük diyo... yanmıyordur herhalde ya da power led degıl Can kardeş kafama takıldı şimdi acaba benim ki power led olandan değil mi ondan mı böle kısık yanıyo? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Hayır arkadaşlar araba çalışmıyorken zayıf yanıyo çalıştıktan sonra güçleniyo bide parklar açılınca kısılıyo ondan yoksa bayağı güçlü de, güçlü olan fotoyu yükleyemedim boyutu büyük diyo... Can kardeş kafama takıldı şimdi acaba benim ki power led olandan değil mi ondan mı böle kısık yanıyo? guclu olanı gorsem bı yerde bende alıcam su dık olanlardan... ama su power led olayı beya onemlı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Özdemir Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 guclu olanı gorsem bı yerde bende alıcam su dık olanlardan... ama su power led olayı beya onemlı yok power ledmiş benim ki parlak olan varda yükleyemiyorum resimleri tavsiye ederim sanalpazardakini muhteşem... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2014 Bugün aliexpress ten aldığım dikey gündüz farı nı taktırdım akşam eve dönerken polis durdurdu bunları sök birdahaki sefere ceza yazarım dedi bunlar yasak mı? Böyle bir hakkı var mı? Bu işin kanunu nedir acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2014 Bugün aliexpress ten aldığım dikey gündüz farı nı taktırdım akşam eve dönerken polis durdurdu bunları sök birdahaki sefere ceza yazarım dedi bunlar yasak mı? Böyle bir hakkı var mı? Bu işin kanunu nedir acaba? nasıl yanı? zorunlu olcaktı bıde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2014 Bugün aliexpress ten aldığım dikey gündüz farı nı taktırdım akşam eve dönerken polis durdurdu bunları sök birdahaki sefere ceza yazarım dedi bunlar yasak mı? Böyle bir hakkı var mı? Bu işin kanunu nedir acaba? Sanmam yasak olsa fabrika çıkışlı arabalara da söktürmesi gerekir.Benimde arabamda var yatay olandan hiç çeviren olmadı şuana kadar.Bence arabanda Atatürk resmi yada Bayrağımız varsa ondan yapmıştır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2014 Sanmam yasak olsa fabrika çıkışlı arabalara da söktürmesi gerekir.Benimde arabamda var yatay olandan hiç çeviren olmadı şuana kadar.Bence arabanda Atatürk resmi yada Bayrağımız varsa ondan yapmıştır. Polis bayrak yada Atatürk düşmanı mı neden ondan yapsın. Yanlış anlaşılma var sanırım ortada yoksa gündüz farı yasak değil. Bazı arkadaşlar gibi gece vakti sade gündüz farı ile gitmeye çalıştıysanız ondan söylemiş olabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap