Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Bugün aliexpress ten aldığım dikey gündüz farı nı taktırdım akşam eve dönerken polis durdurdu bunları sök birdahaki sefere ceza yazarım dedi bunlar yasak mı? Böyle bir hakkı var mı? Bu işin kanunu nedir acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Polis arabasindan beni durdurmak icin indi gece olduğu için dikkat çekti herhalde ehliyet ruhsat bile sormadı uyardı yolladı,işin kötü kısmı ilçede yaşıyorum yani bir daha karşılaşma şansım cok yüksek, arkadaşın mahkeme kararını telefona indirip emsal diye gostersemmi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Gece yaniyormuydu? Kisikmi yanıyordu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Gece yaniyormuydu? Kisikmi yanıyordu? Gece yaniyordu takildiktan sonra kontrol ettim farlar açılınca kısık yanıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Gece yaniyordu takildiktan sonra kontrol ettim farlar açılınca kısık yanıyor Kısık yandığı durumda sorun olmamalı. Keske sorsaydınız neden diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Ceza yazmayınca uğraşmadım en son care farlar yaniyorken kapatma seklinde ayarlayayim diyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan KARADAĞ Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Bu da benden beyaz çubuklara siyah corbon fiber yapılıp ızgarada bütünlük sağlandı ve dik ledler takıldı. Bir dönem satmayı düşündüğümden dolayı sahibindenin arması da çıkmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Can Hatipoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Selamlar,bu led olayı işi kafamı kurcaladı..gündüz kısa farla gidin diye reklam filmi panolar ile uyarılar basın organlarında reklam yapılıyordu.Halen kısa farla trafikte o kadar araç dolaşıyorken ve en lüx otomobillerde orijinal led li araba modelleri çeşit çeşit üretiliyorken çok garip bence işin aslı başka bir sebep tendir diye düşünüyorum.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Gündüz farının ne gibi zararı vardır Ne sebeb ile ceza kesilir anlamıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Selamlar,bu led olayı işi kafamı kurcaladı..gündüz kısa farla gidin diye reklam filmi panolar ile uyarılar basın organlarında reklam yapılıyordu.Halen kısa farla trafikte o kadar araç dolaşıyorken ve en lüx otomobillerde orijinal led li araba modelleri çeşit çeşit üretiliyorken çok garip bence işin aslı başka bir sebep tendir diye düşünüyorum.... Ne gibi mesela? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Araç üzerindeki bir çok parça gibi, aydınlatma elemanlarının da belirli kuruluşlar tarafından onayı gereklidir. Onayı yoksa yasa dışıdır, polis isterse ceza yazabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özkan Ceylan Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Bi iki sorum olacak drl için montaj aşamasında tampon falan yerinden oynatiliyor mu takilirken gozleyen birileri var mı bide orjinal Halojen far taktirmak Istiyorum bu farlar takilinca adaptif olur mu yoksa yine manuel de mi kalır ve Manuel de kaliyorsa x paketlerin ki de mi adaptif değil. Drl sinyalli 85 dolara buldum uygun mudur bide orjinal Halojen far fiyatları nedir birde far yıkama sonradan taktirilabiliyor mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Bi iki sorum olacak drl için montaj aşamasında tampon falan yerinden oynatiliyor mu takilirken gozleyen birileri var mı bide orjinal Halojen far taktirmak Istiyorum bu farlar takilinca adaptif olur mu yoksa yine manuel de mi kalır ve Manuel de kaliyorsa x paketlerin ki de mi adaptif değil. Drl sinyalli 85 dolara buldum uygun mudur bide orjinal Halojen far fiyatları nedir birde far yıkama sonradan taktirilabiliyor mu Şimdi ben anlamadım.Aracınızın model yılı nedir önce onu öğrensek ona göre yorum yapsak? .Gündüz ledi sadece (focus 3 için) farları sökülüp üçgen parçaların yerine hazır drl üstünde olan üçgen takılarak montajı yapılıyor.Adaptif far sanırım sadece makyajlı focus 3 lerde var alt modellerde yok.Tit x Bixenon far için eğer aracınıza sonradan takıldıysa sadece uzun kısa ve sinyaller çalışıyor geri kalan özellikler çalışmıyor.Drl 85 dolar bence pahalı.Yatay olanı servislerde zaten 300 tl civarında.Dik olanı yurtdışından getirenler satıyorlar hemen hemen o paralara.Ben açıkcası bixenon fara geçmem sebebiyle drl lerimi söktüm kullanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özkan Ceylan Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 (düzenlendi) Şimdi ben anlamadım.Aracınızın model yılı nedir önce onu öğrensek ona göre yorum yapsak? .Gündüz ledi sadece (focus 3 için) farları sökülüp üçgen parçaların yerine hazır drl üstünde olan üçgen takılarak montajı yapılıyor.Adaptif far sanırım sadece makyajlı focus 3 lerde var alt modellerde yok.Tit x Bixenon far için eğer aracınıza sonradan takıldıysa sadece uzun kısa ve sinyaller çalışıyor geri kalan özellikler çalışmıyor.Drl 85 dolar bence pahalı.Yatay olanı servislerde zaten 300 tl civarında.Dik olanı yurtdışından getirenler satıyorlar hemen hemen o paralara.Ben açıkcası bixenon fara geçmem sebebiyle drl lerimi söktüm kullanmıyorum. focus 3 2011 1.6 ecoboost titanium aracim focus 3 konu başlıklı olduğu için belirtme gereği duymadım 70 tl fark var arada oda taktirma parası desek aynı paraya geliyor hem dikey hem sinyalli olcak daha mantıklı geliyor o yüzden. Bide Halojen farlarla kombinasyonları da güzel bence son sorum olan far yıkama konusunda bi bilginiz var mı bide muayenede sıkıntı cikarmi bu değişikliklerden dolayı Temmuz 2, 2015 Özkan Ceylan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 ilki. tabi klasik olarak oem DRLli bixenon farın 1000tl olduğunu hatırlatmak isterim. 1000 TL tamamda nerde bulucaz biz bulamıyoruz bunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap