Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 1000 TL tamamda nerde bulucaz biz bulamıyoruz bunu Tek taraf fiyatı o sanırım.Çift fiyatı çıkmacılarda 2200 tl. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 1000 TL tamamda nerde bulucaz biz bulamıyoruz bunu Tek taraf fiyatı o sanırım.Çift fiyatı çıkmacılarda 2200 tl. neredeyse 2 sene olmuş o mesajı yazalı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Enflasyon dedikleri bu olsa gerek @Ozan Kar tarihe dikkat etmemiştim kusura bakma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Enflasyon dedikleri bu olsa gerek @Ozan Kar tarihe dikkat etmemiştim kusura bakma enflasyondan ziyade arz talep, o zamanlar yığınla vardı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 enflasyondan ziyade arz talep, o zamanlar yığınla vardı Arzın az olduğu yerde talep fazlaysa ücretlerin yüksek olması yadırganamaz efem. Bunu en iyi ben bilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Şimdi bu iş marjinal eğrilere doğru gidecek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Şincik biz bu drl leri taktırdık lakin usta farlar açılınca nasıl kısılacağını çözemedi Nedir bu işin aslı,yolu yordamı ? Daha önceden takan,taktıranlardan yardım istesem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Motor kısmında sigorta kutusunda numarasını hatırlamıyorum bir sigorta yuvası var. Ona bağlıycak. Far açılınca kısılacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Motor kısmında sigorta kutusunda numarasını hatırlamıyorum bir sigorta yuvası var. Ona bağlıycak. Far açılınca kısılacak Heh işte aradığım cevap,çok sağol abi. Şimdi sıra geldi numarayı bulmaya,vardır elbet onuda bilen birileri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Ozan ın bixenon konusunda vardı sanırım.Titx farıyla o drl aynı sigortadan besleniyor olması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Heh işte aradığım cevap,çok sağol abi. Şimdi sıra geldi numarayı bulmaya,vardır elbet onuda bilen birileri doğan abinin dediği besleme amaçlı yada kontak. Kısılması için park kablosundan hat çekilmesi lazım. Modulde bunun için bir giriş olması lazım tabii. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 doğan abinin dediği besleme amaçlı yada kontak. Kısılması için park kablosundan hat çekilmesi lazım. Modulde bunun için bir giriş olması lazım tabii. Valla servisin taktığı cenmax marka drl den bendeki,mert abiden almıştım o zamanında sorunsuz kullandığına göre vardır modülünde böyle bir giriş. Zaten ustada telefonda sigortadan hat çekmek lazım heralde ama farın sigortasını bulamadık diye söylemişti bana. Dediğin gibiyse bu yolda yanlış o zaman, neyse artık en temizi servise götürmek olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Valla servisin taktığı cenmax marka drl den bendeki,mert abiden almıştım o zamanında sorunsuz kullandığına göre vardır modülünde böyle bir giriş. Zaten ustada telefonda sigortadan hat çekmek lazım heralde ama farın sigortasını bulamadık diye söylemişti bana. Dediğin gibiyse bu yolda yanlış o zaman, neyse artık en temizi servise götürmek olacak farın sigortası yok çünkü parkın sigortası vardır sanırım ama sigortadan kablodan farketmez. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Sigorta kutusunda bir kablosu vardı eminim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Sigorta kutusunda bir kablosu vardı eminim Kırmızı yı mı yoksa mavi kabloyu mu diyorsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap