Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Hayırlı olsun.... Umarım diyer beklentiniz de kısa sürede gerçekleşir.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Teşekkür ederim Bekir Bey. Temeniniz çok güzel Cem Abi ben bir yere gitmiyorum. Artık bu forumda olucam sürekli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Hayırlı olsun diğer taksicileri kıskandıracak bi seçim yapmışsınız :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Hayırlı olsun, güle güle binin. Ben aracı alırken 95 trendx ile 115 style arasında sadece 500 TL fark çıkarmıştı bayi, pazarlık yapsanız neredeyse aynı paraya getirtebilirdiniz belki de. Neyse tekrar hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Hayırlı olsun diğer taksicileri kıskandıracak bi seçim yapmışsınız :) Teşekkür ederim Fatih Bey. Evet haklısınız bir ilk belkide Hayırlı olsun, güle güle binin. Ben aracı alırken 95 trendx ile 115 style arasında sadece 500 TL fark çıkarmıştı bayi, pazarlık yapsanız neredeyse aynı paraya getirtebilirdiniz belki de. Neyse tekrar hayırlı olsun. Style ile trend X arasında şu anda sizin dediğiniz rakam arasında bir kaç kattan faha fazla hemde çok daha fazla farlk var Ali Bey style aslında çok istedim hem güç hem donanımdan dolayı ama arada bayağa bir fark vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Hayırlı olsun Evet haklısınız bir ilk belkide Mersinde bir durak komple sadece F3 kullanıyor 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Style ile trend X arasında şu anda sizin dediğiniz rakam arasında bir kaç kattan faha fazla hemde çok daha fazla farlk var Emin misin? Liste fiyatında sadece 1000 TL fark var, ama Trend X için daha fazla indirim yapıyor olabilirler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Doğrudur Ahmet Bey. Ne güzel işte. Bizden erken davranan girişimcilerde olmuş Böyle şeylerin olması güzel. Emin misin? Liste fiyatında sadece 1000 TL fark var, ama Trend X için daha fazla indirim yapıyor olabilirler. Evet abi maalesef doğru. 2000 tl fark var. hayırlı olsun Mehmet Bey çok teşekkür ederim. İki haftaya gelicek anca araba Cem abi trend X için iyi indirim yaptılar bana, style falan zaten yok bırak style trend X zor bulduk. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Doğrudur Ahmet Bey. Ne güzel işte. Bizden erken davranan girişimcilerde olmuş Böyle şeylerin olması güzel. Evet abi maalesef doğru. 2000 tl fark var. Mehmet Bey çok teşekkür ederim. İki haftaya gelicek anca araba Cem abi trend X için iyi indirim yaptılar bana, style falan zaten yok bırak style trend X zor bulduk. Aracı sarı folyo mu kaplatacaksınız bu işlemin maliyeti nedir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Sarı folyo çok sıkıntılı. Boyatmayı düşünüyorum. Folyoda yaz ve kış farklarında basınçlı su yıkama esnasında patlıyor yırtılıyor. Folyo bir geriliyor bir gevşiyor. Çok sıkıntı yani. Küçük bir sürtmede ambalajı açılmış çikolata gibi kalıyor. Kaporta ayrı yaptırıyorsun folyoyu tekrar yekpare o parçayı tekrar kaplayıyorsun. Çok sıkıntılı yani. Satmaya niyetimiz yok, boyatmaya karar verdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Garantili kaplama yapıyorlar 5 yıl garanti 600-700 e yapılanlardan değil 2000 tl civarlarında fiyatı. Bence boyatmak çok yanlış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Nerde yapıyorlar ? Nasıl bağlantı kurabiliriz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Arkadaşlar şimdi plazadan aradılar ve style modelini termin süreside daha uygun şekilde olmak şartıyla style dizel 115 hp aldırdılar bana ufak bir farkla 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Arkadaşlar şimdi plazadan aradılar ve style modelini termin süreside daha uygun şekilde olmak şartıyla style dizel 115 hp aldırdılar bana ufak bir farkla Sizin adınıza sevindim. Tekrar hayırlı olsun . Style sahibi olduğumdan mıdır nedir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap