Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Sizin adınıza sevindim. Tekrar hayırlı olsun . Style sahibi olduğumdan mıdır nedir... Valla Ahmet Bey çok sevindim style aldığıma içinde uhde kalıcaktı yoksa style veya titanyum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Arkadaşlar şimdi plazadan aradılar ve style modelini termin süreside daha uygun şekilde olmak şartıyla style dizel 115 hp aldırdılar bana ufak bir farkla İyi günlerde... Ben motor için sevindim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Arkadaşlar şimdi plazadan aradılar ve style modelini termin süreside daha uygun şekilde olmak şartıyla style dizel 115 hp aldırdılar bana ufak bir farkla Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Teşekkür ederim Zahid Bey. İyi günlerde... Ben motor için sevindim. Motor 115 lik olduğu için mi ? Dizel olduğu için mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Teşekkür ederim Zahid Bey. Motor 115 lik olduğu için mi ? Dizel olduğu için mi ? 115 olduğu için. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Arkadaşlar bu sabah kamyondan indi. Tozu toprağı henüz üstünde. Sıcak sıcak sizinle paylaşmak istedim. Çok yakında sarı renk seçenekleri ile 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Bende sevindim ama style olduğuna değil 115 hp olduğuna (Bana göre güncel style ile trend x pek fark etmiyor çünkü ) güle güle kullanın.. Yolumuz Edirne'ye düşerse umarım müşteriniz olarak rastlaşırız.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Bende sevindim ama style olduğuna değil 115 hp olduğuna (Bana göre güncel style ile trend x pek fark etmiyor çünkü ) güle güle kullanın.. Yolumuz Edirne'ye düşerse umarım müşteriniz olarak rastlaşırız.. Haklısınız Kutluhan Bey. Ama yine de style sahibi olmak güzel bir şey olsa gerek. 115 hp candır Her zaman Edirne' ye beklerim. Bir sonraki gezinizi buraya serhad şehri Türkiye' nin bir ucuna yapabiliriz. Sarı şekli hal almaya başlayınca size süprizim var. Style sahibi olmam için ısrar eden hatta illa titanyum al diyrn başka bir taksici abimin iki adet ford C Max ve birde Focus titanyumunu beraberinde aracımla sunucam 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın, bol kazançlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın, bol kazançlar. Teşekkür ederim Ali Bey. Yakında sarı şekliyle fotoğrafları paylaşıcam. Cumartesi sanırım İstanbula kaplamaya gidilecek ondan sonra biraz biraz ticari taksiye benzeyecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Kazasız, belasız, cezasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Hayırlı olsun işinizde bereketiniz bol olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap