Cem Durna Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2013 Arkadaslar oem bi xenon far almak yerine boyle bi uygulama yapmayi dusunuyorum. bazi soru isaretleri var kafamda. bunlarin cevaplarinida buldum gibi ama emin degilim olup olmucandan bilen birinin yardimina ihtiyacim var ? 1. bi xenon icin uyumlu xenon ballast ve ampule ihtiyacim var. biraz arastirdim ve bu parcayi buldum. sizce olurmu ve bunu turkiyede bulabilirmiyim ? http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipment-By-DHL-2012-New-Focus-55W-Xenon-Headlight-HID-Xenon-Kit-With-Supper-Warning/746434746.html 2. bi xenon projektore ihtiyacim var. turkiyede angeli bi xenon var bu yuzden ebayden almayi dusunuyorum. bunun olcagina eminim cunku h7 ampul aparati var. tek sorun bi xenon tesisatinda. http://www.ebay.co.uk/itm/New-2-5-Bi-Xenon-HID-Projector-Kit-Lens-Car-Headlights-35W-Bulbs-Relay-Shroud-/231025350378?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35ca2f16ea bu sorulara cevap bulabilirsem en kisa zamanda kollari sivicam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Zaten sorduğunuz yerden devam etseydiniz keşke... Neyse siz cevabını bulun sorularınız daha sonra diğerleri ile birleştiririz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 projektörü düzgün birşey alın, aslında madem uğraşmayı seviyorsunuz böyle çakma mercekler yerine düzgün bir mercek alıp kesip biçerek takın. uyarı ışığını engellemek içinde http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/2395/Ford-Focus-2-3-Xenon-Montaj-Aparati sayfa şuan çalışmıyor ama vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 kesme bicme isinde malzeme ve far ayarini tutturmak mesele. ben hayatimda ilkkez boyle biseye kalkiscam. eger sizin onerdiginiz biyer varsa izmir de yaptirabilirim. hem kaliteli hemde daha ucuza gelir bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 İzmirde yok ama Ankarada Oktay abi var, İstanbulda duyduğum birileri var. yok dersenizde en azından morimoto olsun yinede oem kadar iyi olmaz ama idare eder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 F3'lerde arıza ışığı yakmayan xenon var. ancak biraz pahalı 600 - 700 TL gibi bir fiyatı var. temin edebilirim isterseniz. paylaştığınız linkteki xenon'un aynısını serviste satıyor. ancak bir müddet sonra arıza ışığı yaktırıyor. Philips'in F3'e uyarlı ve arıza ışığı yakmayan xenon'u mevcut. ben olsam biraz daha kendimi zorlar mercekli (bi xenon) ve gündüz ledli far alırdım. uğraşmanıza değmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 şimdi ben de taktırmayı düşünüyorum xenon philipsin yine arıza ışığı yaktırmayan bi serisi var diye biliyorum.bnmde ustam takıyor.ben biraz daha ekonomik olarak temin edebilirim kendimin alacağı fiyata 500 liraya temin edebilirim. birde forumumuz da xenona karşı olumsuz bir görüş var. dandik olanına herhalde dimi kaliteli bi xenon zarar vermez diye düşünüyorum. (xenonlu arabam hiç olmadı ) sırf forumdan tepki alırım diye taktırmıyom valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 F3'lerde arıza ışığı yakmayan xenon var. ancak biraz pahalı 600 - 700 TL gibi bir fiyatı var. temin edebilirim isterseniz. paylaştığınız linkteki xenon'un aynısını serviste satıyor. ancak bir müddet sonra arıza ışığı yaktırıyor. Philips'in F3'e uyarlı ve arıza ışığı yakmayan xenon'u mevcut. ben olsam biraz daha kendimi zorlar mercekli (bi xenon) ve gündüz ledli far alırdım. uğraşmanıza değmez. o kadar para vermeye gerek yok mustafa ustanın kiti yaklaşık 100tl idi üzerine xenon kit ne kadar tutuyor bilmiyorum. kit bozulmazsa ilerde uyarı vermez bozulursada değiştirir. ayrıca oem far alınsada uyarı vermeye devam eder yine kandırmak lazım. şimdi ben de taktırmayı düşünüyorum xenon philipsin yine arıza ışığı yaktırmayan bi serisi var diye biliyorum.bnmde ustam takıyor.ben biraz daha ekonomik olarak temin edebilirim kendimin alacağı fiyata 500 liraya temin edebilirim. birde forumumuz da xenona karşı olumsuz bir görüş var. dandik olanına herhalde dimi kaliteli bi xenon zarar vermez diye düşünüyorum. (xenonlu arabam hiç olmadı ) sırf forumdan tepki alırım diye taktırmıyom valla xenona karşı değiliz çakma xenona karşıyız, ben o kitlerin vs hiç birinin orjinal philips olduğuna inanmıyorum çünkü yasak. bi ara bakmıştım philips sitesinde filanda yok zaten, philipsin diye satılan phaton(sanırım böyleydi)da aynı şekilde. ya oem farı alıp tak yada konuyu açan arkadaş gibi farı açıp mercek tak yoksa hiç takma daha iyi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar. Bi xenon mercek montajı yapılmış farın son halini sizlerle paylaşmak istedim. Bence bu haliyle gayet tatmin edici ama fikirlerede acığım. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Mart 8, 2014 Cem Durna tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Far yüksrklik ayarının calışmsması, drl mevcut olması ve birazda farklı olmak ) Bu arada sizin led stop işi askıdamı hala ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Ben ve benim gibi sedan sahipleri merakla bekliyo led stop projesini. Ben mercek projesiyle öncü oldum sende led stopla öncü olmalısın Şaka bi yana sağlık olsun gerisi bi türlü halledilir ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Merhaba arkadaşlar:) mercek kapaklarında yapılan iyileştirmelerden sonraki farların son halini sizlerle paylaşmak istedim. Keyifli forumlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Güzel, birde arabada görelim.. Tamamdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 en kisa surede oda olcak ins Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Farları bugün değiştirebildim. Görüş kalıtem muazzam arttı. Sektör yapmak için trafikte hata aradım resmen ) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap