Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Mercekler çok içe bakıyor... sapma olduğu çok belli.. Çizgiyi düzlemek lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 far ayarini kendim yaptim ama sanayiye gidince bi ayarlatcam. bu arada sis ampulunu degistirmek icin fari sokmekmi gerekiyo. bugun fari takarken dikkatli bakmadim ama cok dar bi bosluk var? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 far ayarini kendim yaptim ama sanayiye gidince bi ayarlatcam. bu arada sis ampulunu degistirmek icin fari sokmekmi gerekiyo. bugun fari takarken dikkatli bakmadim ama cok dar bi bosluk var? Cem bey gelişi güzel birine ayar yaptırmayın... Ayar vidaları çok hassas fazla zorlandığında kırılabiliyor... Eğer bu sapma ayar ile düzelmez ise merceğin yönü değişecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Mercek sabitlenirken biraz kayma olmuş nazarlık dicez artık. Benim bahsettiğim merceklerin dışa veya ice bakıyo olması. Onun düzeltilmesi için farları bi makınadan ayarlanması lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Merhaba arkadaşlar. Sol far merceğindeki sapmadan dolayı farı tekrar açtım ve bazı değişiklikler yaptım yada yapmak zorunda kaldım diyim:)) en son hali farların. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Vay be, bunlar benim farlar dimi? Ne hale gelmişler böyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 sorması ayıp nekadar harcadınız ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Vay be, bunlar benim farlar dimi? Ne hale gelmişler böyle. abi senin farlar baya bi iskence ettik sorması ayıp nekadar harcadınız ? benim acemiligime geldigi icin biraz fazla harcadim ama arac uzerindeki fari kullanirsan eger 400 lira ile 700 lira arasinda bi maliyet olabilir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 abi senin farlar baya bi iskence ettik benim acemiligime geldigi icin biraz fazla harcadim ama arac uzerindeki fari kullanirsan eger 400 lira ile 700 lira arasinda bi maliyet olabilir. Peki bunu nerede yaptirabiliri izmir de filan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 izmirde yapan yok diye biliyorum ama ankara ve istanbulda yapanlar var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2014 izmirde yapan yok diye biliyorum ama ankara ve istanbulda yapanlar var. Bu islemde aracin uzerindeki orjinal farlara mercek takiyorlar degil mi birde gunduz led değil mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2014 far ayarini kendim yaptim ama sanayiye gidince bi ayarlatcam. bu arada sis ampulunu degistirmek icin fari sokmekmi gerekiyo. bugun fari takarken dikkatli bakmadim ama cok dar bi bosluk var? Evet farın sökülmesi gerekiyor hatta tamponu sökelim diyen bile olmuştu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Bu islemde aracin uzerindeki orjinal farlara mercek takiyorlar degil mi birde gunduz led değil mi aynen bu islemi aracin uzerindeki fara yapabilirsiniz ama muayanede sorun yasatabilirler. oyuzden yedek bi far takimi bulundurmak herzaman iyi olacaktir. gunduz farlarinin mercek montajiyla alakasi yok. ben aliexpress den aldim onlari. Evet farın sökülmesi gerekiyor hatta tamponu sökelim diyen bile olmuştu fari sokmekle yetindim ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Vay be, bunlar benim farlar dimi? Ne hale gelmişler böyle. Hayııııır senin değil benim farlar bunlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap