Umut Akbaba Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2013 Merhaba arka tamponumdaki ufak hasardan dolayı tamponum önümüzdeki zamanlarda boyanacak. Hazır boyanıcakken alttaki 2. resim gibi boyatmayı düşünüyorum. Bkz. Focus 2 difüzör misali. Egzostun olduğu bölüm siyah kalacak diğer bölüm arabanın renginde. Hazır tampon boyanırken marşbiyelleride boyatayım diyorum sizce nasıl olur ? Saygılar. Orjinal.. Shop.. Buda bonus 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Umut iyi olmuş Bonus araç orjinal ise abd'den özel getirtilmiş..Hımm..Eğer öyle ise bunu st başlığına da atar mısın? birde fotoları 1999 yılındaki pixel'ler ile atmasan... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Abi bonus araçta shop orj. değil. Fotoğrafın boyutlarını bilerek küçültüyorum interneti kotalı olan felan vardır 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Bende ilk gerçek sandım Sonra plakalar aynı olunca uyandım Yakup fena yakalanmış ama :) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 yakup kardeş yoğun muhtemelen yorgundur ondan kaçmaz yoksa yavvv ben de yakışacağı kannatindeyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 jantları büyütmüşsün ama jantlar ufak kalacak. Ama çok güzel duruyor. Ben olsam yaparmıydım yapmazdım diye düşünüyorum. Bu haliyle 3,5 luk yay takar binerdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Umut iyi olmuş Bonus araç orjinal ise abd'den özel getirtilmiş..Hımm..Eğer öyle ise bunu st başlığına da atar mısın? birde fotoları 1999 yılındaki pixel'ler ile atmasan... Bende ilk gerçek sandım Sonra plakalar aynı olunca uyandım Yakup fena yakalanmış ama :) Araba sedan yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Araba sedan yahu Önden olan fotoda nasil anladin yahuu sedan oldugunu:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Önden olan fotoda nasil anladin yahuu sedan oldugunu:) bagaj açık 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 ..:):):):))):):):)):):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Önden olan fotoda nasil anladin yahuu sedan oldugunu:) Hadi ben plakayı geçtim sen koca bagajı görmedin ya la 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Ahaa :D Yalniz yayilarak otururken diklestim bir anda gercek sandim ya heycan basmisti Umuuutt ne ettin bize sen 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Ahaa :D Yalniz yayilarak otururken diklestim bir anda gercek sandim ya heycan basmisti Umuuutt ne ettin bize sen bak bunada ben güldüm valla Allah iyiliğini versin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2013 Abi yok ya bende St tampon takacak güç yok imkan yok. Yok yani Belki çok çok ilerde olabilir. Şimdilik marşbiyelle arka tamponu boyatmayı düşünüyorum Herkese yorumları için teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap