Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Fren Disklerinin Paslanması

Rıdvan Kargın

Soru

Arkadaslar 2013 model focus var fren diskleri paslandı ve bayağı demir pas tutmus gibi gözüküyor diskde metal oldugu anlasılmıyor aracı fazla kullanmıyorum işimden dolayı ne yapabilirim buna paslanmaması için yardım edebilecek var mı?

Yakup Çağatay tarafından düzenlendi
w'ler v ile değiştirilmiştir. Dikkat edelim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

• 0

Benim sorumu niye kimse kaale almıyor o zaman. ? Soruma cevap bekliyorum. Balata temizleyici ya da wd 40 gibi şeyler sıksak disklere paslanır mı paslanmaz mı?   :D :D :D :D

Balata temizleyici anlık etki eden bir kir/pas çözücü, çok çabuk buharlaşacağından diskleri koruyucu etkisi olmaz.

WD40 iyi bir su/nem itici, kalıcılığı çok daha fazla ve yağlama özelliği de var, ancak bu son özelliği nedeniyle diskleri pastan korumaya çalıştığına pişman olma olasılığın da bir hayli yüksek olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

ya arabayı kullanıorum zaten 12-24 çalısıorum malum bos vakitlerde sürüyorum  ama geçenlerde 3 4 gün kullanmadım artık disk pasdan gözükmüodu disk temizleyici aldım sürdüm nokta nokta oluodu pas o gidiyo diye bilioyodum zaten ama artık diskler pasdan gözükmez hal almıstı yagmur yagdı malum tekirdağda ondan oldu herhalde suan bi problem yok yine de yorum yazan herkeze tesekkür ediyorum bilgiler için 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Balata temizleyici anlık etki eden bir kir/pas çözücü, çok çabuk buharlaşacağından diskleri koruyucu etkisi olmaz. WD40 iyi bir su/nem itici, kalıcılığı çok daha fazla ve yağlama özelliği de var, ancak bu son özelliği nedeniyle diskleri pastan korumaya çalıştığına pişman olma olasılığın da bir hayli yüksek olur.
İşte bneklediğim cevap buydu.

İstenilirse halledilebiliyor yani. Ama sonuçlarına katlanmak şart. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.