O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UgR Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Kazasız belasız, ben burdayım diyor. Birde aracı kendiniz yıkıyor iseniz cilalı şampuanlar var onlar ile yıkayın parlaklığı gözleriniz bile inanamıyacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Evet cilalı oto şampuanı ile yıkıyorum üstüne bide cila çektim çok parladı beyaz da olsa kendini belli etti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UgR Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Bazıları beyaz da cila göstermez derler palavra focusumdan önce tipo vardı beyazdı aynı sizin gibi kendim bi attım gece bile parlıyordu.Araçta cila olmasa bile o şampuanlar parlatıyor işe yarıyor yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Focusunuzu Benim arabam bölümünü bekliyoruz o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UgR Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 tabi ki uygun bi zamanda sergilerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap