Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 (düzenlendi) Varsa da almasın kardeşim benim arabamı... Bu tür beklentiler yaratıp ölmüş eşek arayanlara hizmet etmeyelim. İkinci el piyasasına ön yargıları olanlar mı yoksa ön yargısı olanlardan çekinenler mi daha çok zarar veriyor acaba? Arabayı gönlünce kullanamayanların ikinci grupta olanlar olduğu kesin de... aynen katılıyorum ve artırıyorum başıma gelse çokta tın alma kardeşim git sıfırını al derim gider arabadan anlayan birine daha ucuza satarım Zaten amac fiyat kırmak oldugundan var tabii. safım işte bu açıdan bakmadım Ekim 22, 2013 Kubilay Yıldırımbayazıt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 çok güzel bir sistem biraz daha uygun olsa alırım takarkende fotolarını çekerim ileride satma durumum olursa adama anlatırım. söylendiği gibi ölü eşek arayan adam her daim bir kusur görür zaten. satıcı gördüm araç artık fabrikadan çıktığı rengin dışına çıkmış ruhsatla tutmuyor rengi abi bu ne iğrençlik yaptır şunu dediğimde yok böyle fiyatı daha yüksek olur diyor. enterasan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap