Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Sikinti yok ne zaman deniyoruz Sikinti yoksa benim arabadan bir suru var forumda musait biri yazacaktir siz kriteri 115lik yeni focus olarak genelleyin sadece 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Sikinti yoksa benim arabadan bir suru var forumda musait biri yazacaktir siz kriteri 115lik yeni focus olarak genelleyin sadece Niye sizinle yapamiyormuyuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Niye sizinle yapamiyormuyuz Okulum var hem vize donemi birde benlik birsey degil pek en azindan bizim arabalarla he soyle olur bende Focus ST vardir sizdede saglam modifiye edilmis bir 1.6 Ecoboost vardir o zaman bende merak ederdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Okulum var hem vize donemi birde benlik birsey degil pek en azindan bizim arabalarla he soyle olur bende Focus ST vardir sizdede saglam modifiye edilmis bir 1.6 Ecoboost vardir o zaman bende merak ederdim yav adam deneyelim diyor deneyiverin nolacak param olsa focus alıp 17 jant takıp denemeye gidicem he 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Focus 3 1.6 tdci'ların tümü; Garrett değişken geomet. turbo'ya sahip eskisinde biri sabit biri değişkendi.. Eee sadece yazılım mı farklı? O zaman 95 likte yazılım ile 140hp leri görmesi gerek? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Eee sadece yazılım mı farklı? O zaman 95 likte yazılım ile 140hp leri görmesi gerek? Yahu aracim suan 114 hp 272 nm. Oyle hard degil %20 de biraktik. Tek derdimde 115 lik kadar gidiyormu onu merak ediyorum. Oyle hirs azim yok. Valla bi arkadadimda sirket araci olsa onla denicem durum okdar vahim yani Okulum var hem vize donemi birde benlik birsey degil pek en azindan bizim arabalarla he soyle olur bende Focus ST vardir sizdede saglam modifiye edilmis bir 1.6 Ecoboost vardir o zaman bende merak ederdim 2.5 st yi 1.6 eb ile denemek bence sacma olurdu benzine yazik İnşallah bakalım.. Umut insallah masallahlik bisey yokki hem tanismis oluruz hemde bakariz bi nekdr gidiyor diye bi aksam gunesli mc de bulusalim hem tanismis oluruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Yahu aracim suan 114 hp 272 nm. Oyle hard degil %20 de biraktik. Tek derdimde 115 lik kadar gidiyormu onu merak ediyorum. Oyle hirs azim yok. Valla bi arkadadimda sirket araci olsa onla denicem durum okdar vahim yani 2.5 st yi 1.6 eb ile denemek bence sacma olurdu benzine yazik Umut insallah masallahlik bisey yokki hem tanismis oluruz hemde bakariz bi nekdr gidiyor diye bi aksam gunesli mc de bulusalim hem tanismis oluruz Ben müsait olamıyorum o bakımdan söylüyorum. Yoksa tabi ki tanışmak isterim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Eee sadece yazılım mı farklı? O zaman 95 likte yazılım ile 140hp leri görmesi gerek? Tür ve marka aynı detaylarını bilmiyorum abi fakat eskisi gibi apayrı değil yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Yahu aracim suan 114 hp 272 nm. Oyle hard degil %20 de biraktik. Tek derdimde 115 lik kadar gidiyormu onu merak ediyorum. Oyle hirs azim yok. Valla bi arkadadimda sirket araci olsa onla denicem durum okdar vahim yani 2.5 st yi 1.6 eb ile denemek bence sacma olurdu benzine yazik Umut insallah masallahlik bisey yokki hem tanismis oluruz hemde bakariz bi nekdr gidiyor diye bi aksam gunesli mc de bulusalim hem tanismis oluruz ST 2.0 litre Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 (düzenlendi) ST 2.0 litre Eminmisin? Suan turkiyede olan St ler 2.0 mi? Yeni kasayi diyosan daha gelmedi... Ekim 23, 2013 Vural C. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Eminmisin? Suan turkiyede olan St ler 2.0 mi? Yeni kasayi diyosan daha gelmedi... Yeni kasadan bahsediyorum evet. Zaten "olsaydi" dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Arkadaslar istanbulda focusu olan ve bos vakti olan aksam kahve ismarlayabilcegim kimse yokmu acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Arkadaslar istanbulda focusu olan ve bos vakti olan aksam kahve ismarlayabilcegim kimse yokmu acaba Vural bey sizi sevgilisi olmayan lise ogrencisine benzettim bi an. Her kiza sarkan, nefes alsin yeter tavrinda bir erkek gibi..... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Vural bey sizi sevgilisi olmayan lise ogrencisine benzettim bi an. Her kiza sarkan, nefes alsin yeter tavrinda bir erkek gibi..... Haahaha :) :) yav adam focusu olsun da tastan olsun ne olursa olsn tavrinda aracina yazilim yaptirmis bu da tatmin etmemis pek onu icinde bi burukluk var sanki. Para kaybeden cocuk misali yazilima para vermis ama o parayi bosa vermis bosa yapilmis havasinda su an Ben diyorum gitsin actirsin biraz daha yazilimi dumandan korkmayin ne kadar duman o kadar randuman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Sonuc olarak yokmu yani arkadaslar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap