Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Sonuc olarak yokmu yani arkadaslar Ankara'ya gelin bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Sonu ol olcak heralde bekle beni ankara ) bi yer buldum hem araca komple expertiz yapiyorlar boya kaporta hemde dyno ya sokuyorlar motordaki problemlerle alakali 100 tl istiyorlar oraya bi goturiyim diyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Ben pazar gunu ataturk havalimani yanindaki yolda yapabilirim sizinle ? Yeni yapilan CNR fuarin yaninda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Ben pazar gunu ataturk havalimani yanindaki yolda yapabilirim sizinle ? Yeni yapilan CNR fuarin yaninda Olur buyuk ihtimalle sewinirim... 115lik 16 jantliydi dimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Olur buyuk ihtimalle sewinirim... 115lik 16 jantliydi dimi Evet 35.000de HB 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 (düzenlendi) Evet 35.000de HB Standartta 45 -50 kilo hafif ve lastik capi ve genisligi daha az bakalim deneyelim gorelim. Buyuk ihtimal alicaksiniz ama... heycanlandim simdi bu arada benimkide 32500de Ekim 24, 2013 Vural C. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Standartta 45 -50 kilo hafif ve lastik capi ve genisligi daha az bakalim deneyelim gorelim. Buyuk ihtimal alicaksiniz ama... heycanlandim simdi Videoda cekeriz bari. Yakit benim yarim-ceyrek arasi 120 kiloyum birde yani ortalariz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Videoda cekeriz bari. Yakit benim yarim-ceyrek arasi 120 kiloyum birde yani ortalariz Video yu kim cekicek 3. Bi arac mi olcak bende 115 kg yim... eee focusa binioz oyle jokey gibi adamlar degiliz ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Video yu kim cekicek 3. Bi arac mi olcak bende 115 kg yim... eee focusa binioz oyle jokey gibi adamlar degiliz ) Telefon araç tutucu gibi birsey varsa olabilir biran otomatik vites gibi dusundumde kadrani cekeriz en azindan tek elle duz yol zaten. Cumartesi aksami konusalim tekrar ozel mesaj veya alintilayarak ulaaabilirsinz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Telefon araç tutucu gibi birsey varsa olabilir biran otomatik vites gibi dusundumde kadrani cekeriz en azindan tek elle duz yol zaten. Cumartesi aksami konusalim tekrar ozel mesaj veya alintilayarak ulaaabilirsinz Kimseye ispatlamak zorunda degiliz bence kendimizi inandirsak yeterli olur. 2. Kisiyi sizin arqca oturtursak benim icin problem yok ne dersiniz soyle 60-70 kglik bi arkadasim var getiriyimmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Benim tutucu geleydi verirdim size ama maalesef ki yok elimde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Benim tutucu geleydi verirdim size ama maalesef ki yok elimde. Benim aklimda bi cozum var deneriz )) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Kimseye ispatlamak zorunda degiliz bence kendimizi inandirsak yeterli olur. 2. Kisiyi sizin arqca oturtursak benim icin problem yok ne dersiniz soyle 60-70 kglik bi arkadasim var getiriyimmi Sizin araç daha agir ben getiririm o zaman arkadasimi hem video ceker. Ispatlamak degilde forum paylasmak içindir. Çekeriz bir video koyariz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Sizin araç daha agir ben getiririm o zaman arkadasimi hem video ceker. Ispatlamak degilde forum paylasmak içindir. Çekeriz bir video koyariz Olur guzel olur soyle kafa burun gitsek bana yeter yaaaa ... sizin arac 3 de gaza yuklenince patinaja kalkiyormu? Merak ediyorumda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Olur guzel olur soyle kafa burun gitsek bana yeter yaaaa ... sizin arac 3 de gaza yuklenince patinaja kalkiyormu? Merak ediyorumda Yok 2. viteste 2.000 civarindayken oluyor bazen ama 3te patinaj genel olarak zor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap