Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Pati çekiyorsa araç yürümez haliyle çektirmeden gaz'a basmak marifet.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Tmmdr ) torklar ayni asa yukari Pati çekiyorsa araç yürümez haliyle çektirmeden gaz'a basmak marifet.. Lastikleri daha ince ve 115lik oldgu icin merak ettim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Deneyelim tesekkurler eb buyuk gelir sanki bize Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Deneyelim Knge yaklaşmamak lazım bizim 115 lik dizellerle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Hahaha benimki 95lik hemde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Hahaha benimki 95lik hemde Knge bindiğimde 182 lik olduğunu biliyordum ama üstünde biraz oynamış sandım başta böyle atiklik yok gaza dokunduğun anda fırlıyor. Hiç bulaşmamak lazım arkadan el sallamak en güzel yöntem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Yok yahu takılmaca sadece Hepsinin maşşallahı var Ha şu olur.Focus tokatlayan rocco olursa ben çıkarım .karga sekmezdeki gibi Zaten abi sen olmasan bizi ezen çok olur sen tokatlıyorsun sonra bize yaklaşan olmuyor Bizden de öyle bir şey bekleyip korkuyorlar galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Cuprayi alayim bir Ankara yapicam Erkan abi Deneyelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 (düzenlendi) Tokatçılar sarmış dört bir forumu, her nereye baksam beygir(hp) duruyor. Ekim 25, 2013 Servet Özkan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Tokatçılar sarmış dört bir forumu, her nereye baksam beygir duruyor. Eeee Servet sen ne güne duruyorsun, boşuna sana TR'deki en gözde Eb'u vermedik sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Ben iyiyim böyle abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Yok yahu takılmaca sadece Hepsinin maşşallahı var Ha şu olur.Focus tokatlayan rocco olursa ben çıkarım .karga sekmezdeki gibi Erkan abi ben turbo büyütmeye ankaraya gelicem önümüzdeki aylarda. İstanbula da gidebilirim ama büyük ihtimal ankaraya gelicem bidaha yazılım parası vermeyelim rocco 1.4 tsi ile denediğimde 4-5 boy geçiyor bana eb focuslarıda bu farkla geçtiğini söylüyor 160 lık rocco gelirsem eğer turbo öncesi ve sonrası benimle dener misin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Tokatçılar sarmış dört bir forumu, her nereye baksam beygir duruyor. Ayıp oluyor ama... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Ayıp oluyor ama... Latife olsun diye dedimdi, yanlışsa affola. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Latife olsun diye dedimdi, yanlışsa affola. Hp diyeydin iyiydi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap