Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Spor salonuna gidecek vaktim zamanım yok olsa bile tembelliğimden öteye geçemez. Ki zaten yemeği düzeltirsem evde yapacağım spor bana yeter, spor salonuna gidemem hiç. Aslında tüm mesele yemeği ayarlı yiyebilmekte, gerçi ben hiç ayarlayamadığım için üç rakamılı kğ lardayım..):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Aslında tüm mesele yemeği ayarlı yiyebilmekte, gerçi ben hiç ayarlayamadığım için üç rakamılı kğ lardayım.. ) Bir ara vardı o ayar abi de hasta filan olunca ya da sınav stresi üzerimde olunca ayar mayar kalmıyor. Tıka basa allah ne verdiyse yiyorum malesef. Sağlıklı olmak gerek, yazları kondisyonsuzluk ve kilo yoruyor, gerçi kışları da yoruyor, garip bir şekilde ben zayıfken daha az üşüyordum. Gerçi en son ortaokulda zayıftım gençliğimden de kaynaklanıyor olabilir de gömleğin altında sadece atlette kar topu savaşı yaptığımı söylediğimde garipsiyorlardı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Sohbetin konuyla alakası ne, "sürücü zayıf olursa araba daha iyi kaçar mı"? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Sohbetin konuyla alakası ne, "sürücü zayıf olursa araba daha iyi kaçar mı"? Roll'a hazırlık olarak koltuk sökeceğimize popomuzu küçültmeliyiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Göbeği unutmayalım...:):) en azından benim için..:):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Vural beyle bulustuk O anlatsin ben konusacak halde degilim Fotograf var onda ekler. Birde araba sohbeti yaptik ufak bir bulusma oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Vural beyle bulustuk O anlatsin ben konusacak halde degilim Fotograf var onda ekler. Birde araba sohbeti yaptik ufak bir bulusma oldu Sabri yapma boyle uzme beni nolursun Ben elimden geldigince anlattim ama bir bak istersen yanlis biseyler yazdiysam uyar olurmu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Vural beyle bulustuk O anlatsin ben konusacak halde degilim Fotograf var onda ekler. Birde araba sohbeti yaptik ufak bir bulusma oldu Video? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Video? 2mizde tek oldugumuz icin malesef. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap