H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Sen daha çok şehiriçinde kullanmıyormusun? neden cruise taktırdın? Ben şehir içi de CC kullanıyorum. Bir insan evladının sahip olabileceği en büyük bel fırıklarından birine sahibim ve bana yaptırdığı tek şikayet sağ baldırda ağrı. Cruise şart bana .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Ben şehir içi de CC kullanıyorum. Bir insan evladının sahip olabileceği en büyük bel fırıklarından birine sahibim ve bana yaptırdığı tek şikayet sağ baldırda ağrı. Cruise şart bana .. Aslında söylemek istediğim şehiriçinde hele istanbulda cruise ne kadar devrede kalabilir ne kadar faydalı olabilir? Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Tiguan benim arkadaşımda da var 2012 model 1.4 TSİ 122 Ps 19 binde. White&Night paket. Araç 100 km'de ort. 12 lt yakıyor. Sakin kullanıldığı halde ve bu yakıt uzun yolda 8 lt ye düşüyor. Şehir içi çok kasarsanız 10 lt ye düşüyor. Onun dışında mükemmel bir araba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ateşcan İnal Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 3.arabamda boyle sorunlar olmasi beni gercekten uzdu.Ozene bezene tiplerine asik olarak aldigim 3 arabada serviste yatti.Bu kadar sey yasadiktan sonra 4.volkswageni almak konusunda ister istemez suphe oluyo insanin icinde.Tiguani simdilik degistirmemiz soz konusu degil.En az 1 sene daha kullanma planimiz var araba daha yeni.Simdilik careyi servisi degistirmede ariyacagim.Bunun disinda arabadan cok ama cok memnunum. Aslinda bir sorum daha var.Benim Tiguanim (1.4 TSI 122 HP 6 ileri duz vitesi 4*2) full donanim) sehir icinden evime gelene kadar devirli kullanimda (yaklasik sehir ici evim arasi 25km) motoru 12 13 lt yakitla kapatiyorum.Uzun yolda hiz sabitleyici sakin kullanim maksimum 7 lt ye kadar dusuyo.Bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Benim arabam ayni donanim ayni motor a sahip 23.000km de.Bizimkide ayni sekilde cok yakiyor.Onun disinda dediginiz gibi cok cok memnunuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Sakınılan göze çöp batıyor bazen. Geçmiş olsun bidaha yaşamazsın inşallah böyle sıkıntılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ateşcan İnal Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Tesekkur ederim, umarim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap