Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 peki tdci 115 de maksimum hız denemesi yapan oldu mu?ben otoban boşken bir kere denedim 165 de tıkanıyor uzun bir süre son gaz yaparsam 170-175 civarını görüyor..sanırım hız sınırlayıcı gibi birşey var,çünkü arac hiç zorlanmıyor bagırmıyor devir de cok yükselmiyor İyi bir şey değil ama çok çok az eğimli bir düzlükte 220 gördüm. Kesin bir şey var o işte 170 daha yeni yeni hızlanmalar 115 lik için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Ben yazilimdan once 215 gordum aracimla baya egimli bir yoldu ama. Clio veya fiesta olur ama kg olarak cok hafif onlar. Ama denemek bahane tanismak sahane olabilir bana uyar. Dyno yu bende arastiriyorum ama oda cok saglikli degil. Bulucam ciktisinida paylasirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 peki tdci 115 de maksimum hız denemesi yapan oldu mu?ben otoban boşken bir kere denedim 165 de tıkanıyor uzun bir süre son gaz yaparsam 170-175 civarını görüyor..sanırım hız sınırlayıcı gibi birşey var,çünkü arac hiç zorlanmıyor bagırmıyor devir de cok yükselmiyor Düzde 190 gördüm. Sonra çok yavaş, belki hızlanır. Ama uçuyor araba devam etmedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Düzde 200 görüyor da 140-160'tan sonra hızlanmayı gözlemlemek biraz zahmetli çok yavaş olduğu için. Yokuşlarda bu hızı sabit tutamıyor zaten malesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Bence bu hizlarda cok da fazla sarsmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 2 km'lik düzlük yol. Türk Telekom Arena'nın önü. Ve daha da gider bu araç.. Bkz. Hız Felakettir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Bence bu hizlarda cok da fazla sarsmiyor. Aman diyim siz yinede dikkatli olun. 220 de ben savrulduğunu hissettim nolur nolmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 bu hıza 4.viteste ulaşabılıyorsunuz dimi?benım kı yazılımdan mı bılmıyorum ama düz yolda ne kadar kasarsan kas 175 i gecmıyor,şu motor acma efsanesınden mı artık neyden kaynaklanıyorsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 bu hıza 4.viteste ulaşabılıyorsunuz dimi?benım kı yazılımdan mı bılmıyorum ama düz yolda ne kadar kasarsan kas 175 i gecmıyor,şu motor acma efsanesınden mı artık neyden kaynaklanıyorsa Ben top speeden bahsediyorsunuz sanmıştım. 4. Viteste hiç denemedim kaç yaptığını Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Ben top speeden bahsediyorsunuz sanmıştım. 4. Viteste hiç denemedim kaç yaptığını Konu 0-100 den top speed e geldi de ne ara 4. Vitese dondu anlamadim bence 4000 devir demek istedi. Ben bu hizi 5. Viteste yaptim yazilimdan once yazilimdan sonra top speed denemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Birkaç ekleme: 1. Son hız denemeleri hem kanunen yasak hem de risklidir. 2. Son hız denemesinin cep telefonuyla sürücü tarafından görüntülenmesi intihar eğilimi başta olmak üzere ruh sağlığı ile ilgili sorunlar olduğunu düşündürür.Beyanlara inanıyoruz ve belge istemiyoruz. 3. Atm.1.6, EB 1.0, 115'lik TDCi 200'ü rahat geçer, yol ve rüzgar durumuna 210-220 arası görmesi olasıdır. 95'lik dizelin de 200 görmesi mümkündür. EB 1.6 ile son hız görmedim, ama gücünün farkını çok rahat gösterdiğini söyleyebilirim. 4. Bazı yorumlara karşın süspansiyon geometrisi iyi ayarlanmış bir Focus yüksek hızlarda dahi son derece stabildir. Dengesizlik hissi, bozuk rot ayarından, farklı veya çok aşınmış lastiklerden, yanal rüzgarlardan (en önemlisi) ve yol düzensizliklerinden kaynaklanabilir. 5. Motorun torku son vites aktarma oranlarında son hıza ulaşmaya yetmeyebilir ve bir alt vites daha yüksek devirde daha yüksek hıza çıkılmasını sağlayabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Yine denedim 10.36 ve 10.54 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Mümkünse video isteriz. Videoda ölçüm yapmak sanıldığından daha kolay, youtube'dan indirip bir video editleme programında saliselerine kadar bakabiliriz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Mümkünse video isteriz. Videoda ölçüm yapmak sanıldığından daha kolay, youtube'dan indirip bir video editleme programında saliselerine kadar bakabiliriz.peki o zaman en kisa surede yapiyorummm artik sizde saliselerine kdr inceler bana gercekleri soylersiniz bende cok mutlu olurum gercektennn 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2013 0-100video 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap