Hector Priamson Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2011 Şuna bakın sudan ucuza SUV Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Hahahha çok guzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Turan Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 arkadas sen bu l,isteye hangi siteden baktım fordun sitesinde ki liste daha farklı gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 arkadas sen bu l,isteye hangi siteden baktım fordun sitesinde ki liste daha farklı gibi İşte Link...Otosanın klasik site hataları..Şimdi gidip hme bu fiyattan almak istesek ne olur acebaaa... http://www.ford.com.tr/SBE/fordunuzu-olusturun/p=1204987259856 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Güzel indirim olmuş teşekkürler Ford bu arada kapıda ödeme oluyor mu acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Çok iyi yakalanmış yaaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Sazan bunlar yaa Yoksa biz mi sazanız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Koşun yav koşun ne kadar alsak kardır.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2011 Tiiiiii... üzerimde para yok borç verin de ben de alem bi tane S-Max göz kırptu gene Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap