Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Aracıma alışma sürecindeyim ve bişey ilgimi çekti arıza mı bilmiyorum. Arka plaka lambalarımdan birinin yerinde geri görüş kamerası var (Galiba orjinalmiş) diğerinde beyaz ampül var kapıları kitlediğimde 20 saniye sonra tüm ışıklar sönüyor ancak plaka lambası loş bir ışıkla yanmaya devam ediyor. 20 dakika geçti kontrol ettim halen yanıyordu, 1 saat sonra kontrol ettim sönmüştü. Normal bir durum mu yoksa bağlantıyla alakalı bir sıkıntı mı?
Konuyu araştırdım bulamadığım için yeni konu açtım forumda yeniyim umarım sıkıntı yaratmamışımdır.
Soru
Rohat Şimşek
Merhabalar,
Aracıma alışma sürecindeyim ve bişey ilgimi çekti arıza mı bilmiyorum. Arka plaka lambalarımdan birinin yerinde geri görüş kamerası var (Galiba orjinalmiş) diğerinde beyaz ampül var kapıları kitlediğimde 20 saniye sonra tüm ışıklar sönüyor ancak plaka lambası loş bir ışıkla yanmaya devam ediyor. 20 dakika geçti kontrol ettim halen yanıyordu, 1 saat sonra kontrol ettim sönmüştü. Normal bir durum mu yoksa bağlantıyla alakalı bir sıkıntı mı?
Konuyu araştırdım bulamadığım için yeni konu açtım forumda yeniyim umarım sıkıntı yaratmamışımdır.
Şimdiden teşekkürler.. :-)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap