Coşkun Avcu Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2013 Gösterge panelini TFT ile değiştirmek ve Multimedia oynatıcı almak istiyorum. Piyasada bulunan ürünlerden tavsiye ettiğiniz veya kaçınmamı önerdikleriniz hakkında yardı bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Benim tavsiye ettiğim tek ürün çeşidi OEM parçalar.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Benim tavsiye ettiğim tek ürün çeşidi OEM parçalar.. Pek bilgim yok desem Yakup, cahillik etmiş olmam de mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Pek bilgim yok desem Yakup, cahillik etmiş olmam de mi? MultiMedia'dan beklentiniz televizyon,dvd falan ise hiçbirini tavsiye etmem. Zaten sitede çok yapan var onlara bakabilirsiniz.Bayilerde takıyor çin malı şeyleri. OEM demek ford'un orjinal parçaları demek onlarda da dvd,tv gibi şeyler olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 MultiMedia'dan beklentiniz televizyon,dvd falan ise hiçbirini tavsiye etmem. Zaten sitede çok yapan var onlara bakabilirsiniz.Bayilerde takıyor çin malı şeyleri. OEM demek ford'un orjinal parçaları demek onlarda da dvd,tv gibi şeyler olmaz. Amacım sadece orjinalliği çok değiştirmeyecek daha geniş bir hatta iki ekran taktırmak... Görsellik açısından ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Amacım sadece orjinalliği çok değiştirmeyecek daha geniş bir hatta iki ekran taktırmak... Görsellik açısından ... Çok değil çoooook değiştirir zaten 2 ekran 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 MultiMedia'dan beklentiniz televizyon,dvd falan ise hiçbirini tavsiye etmem. Zaten sitede çok yapan var onlara bakabilirsiniz.Bayilerde takıyor çin malı şeyleri. OEM demek ford'un orjinal parçaları demek onlarda da dvd,tv gibi şeyler olmaz. bu arada ruslar olayı çözmüş bi modul yapmışlar (daha seri üretime geçmemiş) 5" ekrandan televizyon usbden video izliyorlar mft zaten çoktan kırıldı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Daha önce açılan konulara göz attım, tft ekranın kolay bulunmadığı izlenimi oluştu. Sınırlı sayıda üründen bahsediliyo. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 (düzenlendi) Gösterge panelini TFT ile değiştirmek ve Multimedia oynatıcı almak istiyorum. Piyasada bulunan ürünlerden tavsiye ettiğiniz veya kaçınmamı önerdikleriniz hakkında yardı bekliyorum. Türkiye'de mevcut ancak OEM değil. Ben amerikadan (Austin) getirttim aracı aldıktan sonra. bir arkadaşım vasıtasıyla geldi. 4500 TL gibi bir ücret tuttu. Ancak Yakup'un dediği gibi Türkiye'den aldığın taktirde ürün orijinal değil. Çoğu servis TFT ekranlı cihazda orijinal kullanmıyor ancak orijinal deniliyor. Türkiye'de 1400 TL'den 3000 TL'ye kadar f3'ün TFT ekranlı cihazı satılmakta (orijinal değil !) Sana hemen 1400 TL'ye TFT ekranlı cihaz bulabilirim. Facebook'tan ekleyip kendi aracımın fotolarına bakabilirsin ( Sercan Birlik ) Ekim 25, 2013 Sercan Birlik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Türkiye'de mevcut ancak OEM değil. Ben amerikadan (Austin) getirttim aracı aldıktan sonra. bir arkadaşım vasıtasıyla geldi. 4500 TL gibi bir ücret tuttu. Ancak Yakup'un dediği gibi Türkiye'den aldığın taktirde ürün orijinal değil. Çoğu servis TFT ekranlı cihazda orijinal kullanmıyor ancak orijinal deniliyor. Türkiye'de 1400 TL'den 3000 TL'ye kadar f3'ün TFT ekranlı cihazı satılmakta (orijinal değil !) Sana hemen 1400 TL'ye TFT ekranlı cihaz bulabilirim. Facebook'tan ekleyip kendi aracımın fotolarına bakabilirsin ( Sercan Birlik ) Tesisatıyla birlikte Ford Touch var Çakma çin malları fiyatına hemde 2000TL 4500 nedir gözüm allasen. Çok sert. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Türkiye'de mevcut ancak OEM değil. Ben amerikadan (Austin) getirttim aracı aldıktan sonra. bir arkadaşım vasıtasıyla geldi. 4500 TL gibi bir ücret tuttu. Ancak Yakup'un dediği gibi Türkiye'den aldığın taktirde ürün orijinal değil. Çoğu servis TFT ekranlı cihazda orijinal kullanmıyor ancak orijinal deniliyor. Türkiye'de 1400 TL'den 3000 TL'ye kadar f3'ün TFT ekranlı cihazı satılmakta (orijinal değil !) Sana hemen 1400 TL'ye TFT ekranlı cihaz bulabilirim. Facebook'tan ekleyip kendi aracımın fotolarına bakabilirsin ( Sercan Birlik ) Bahsettiğin ürün (1400'lük olan) forumda fotoğrafları olan galiba... Bu arada facebook hesabım maalesef yok... Ben de biraz yobazlık var da. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 4500 nedir gözüm allasen. Çok sert. Gülü seven dikenine katlanır. çakma ürün koyacağıma yapacak bir şey kalmadı. o zamanlar bu fiyattı ödediğim de benimde içime oturdu ancak çok memnunum OEM diye çakma ürün takan arkadaşlarımda var ürün şuan arızalı serviste Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Daha önce açılan konulara göz attım, tft ekranın kolay bulunmadığı izlenimi oluştu. Sınırlı sayıda üründen bahsediliyo. Ben bu mesajı tam anlamadım, hangisi? gösterge şuan EZPARda var 400tl forumda telefonları vardır. OEM ses sistemi ekranı biraz sıkıntılı. çin malı multimedya sistemler gırla? Türkiye'de mevcut ancak OEM değil. Ben amerikadan (Austin) getirttim aracı aldıktan sonra. bir arkadaşım vasıtasıyla geldi. 4500 TL gibi bir ücret tuttu. Ancak Yakup'un dediği gibi Türkiye'den aldığın taktirde ürün orijinal değil. Çoğu servis TFT ekranlı cihazda orijinal kullanmıyor ancak orijinal deniliyor. Türkiye'de 1400 TL'den 3000 TL'ye kadar f3'ün TFT ekranlı cihazı satılmakta (orijinal değil !) Sana hemen 1400 TL'ye TFT ekranlı cihaz bulabilirim. Facebook'tan ekleyip kendi aracımın fotolarına bakabilirsin ( Sercan Birlik ) ben merak ettim bakıyorum şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Bahsettiğin ürün (1400'lük olan) forumda fotoğrafları olan galiba... Bu arada facebook hesabım maalesef yok... Ben de biraz yobazlık var da. piyasa kaynıyor bunlarla. istiyorsan hemen alalım sana ancak sorun çıkartırsa karışmam. Çakma ürün şans işi. yol kenarından saat almak gibi bozulabilir de bozulmayabilir de. dersen alacağım hemen göndereyim. hatta istanbuldaysan gel taktıralım. garantisi filanda var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Fiyat düşündürücü, güzel olduğuna eminim. 3rd partiye bende katlanamam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap