Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 (düzenlendi) Ben bu mesajı tam anlamadım, hangisi? gösterge şuan EZPARda var 400tl forumda telefonları vardır. OEM ses sistemi ekranı biraz sıkıntılı. çin malı multimedya sistemler gırla? ben merak ettim bakıyorum şimdi https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151339401284541&set=pb.704784540.-2207520000.1382738035.&type=3&theater Bakabilirsin Biraz sarsıntılı bir sistemim var Yakup biliyor Ekim 25, 2013 Sercan Birlik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Ben bu mesajı tam anlamadım, hangisi? gösterge şuan EZPARda var 400tl forumda telefonları vardır. OEM ses sistemi ekranı biraz sıkıntılı. çin malı multimedya sistemler gırla? ben merak ettim bakıyorum şimdi Gösterge panelindeki 3 satır ekranı kastetmek istemiştim... ilk sırada o var. daha sonra multimedia oynatıcı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Ses sistemi altına arabayı takmışlar Normalde ses sistemi vardı yani Çok güzel. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Ses sistemi altına arabayı takmışlar Normalde ses sistemi vardı yani Çok güzel. 1 ay içerisinde başka şeylerde eklenecek merak etme süprizlere açık olun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 piyasa kaynıyor bunlarla. istiyorsan hemen alalım sana ancak sorun çıkartırsa karışmam. Çakma ürün şans işi. yol kenarından saat almak gibi bozulabilir de bozulmayabilir de. dersen alacağım hemen göndereyim. hatta istanbuldaysan gel taktıralım. garantisi filanda var. Ben konuyu piyasadakileri bilmediğim için açtım zaten. Çakma alma taraftarı değilim... fiyat ve kalite karşılaştırmak istedim. Ayrıca varsa uyum sorunları ya da sonradan oluşacak sorunları da yaşayanlardan duymak isterim.. bu arada ben mülayim adamım, ses sistemleri beni bozar...Ben dinlerim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Gösterge panelindeki 3 satır ekranı kastetmek istemiştim... ilk sırada o var. daha sonra multimedia oynatıcı.... dediğim gibi hem gösterge hem MFT ezparda var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 dediğim gibi hem gösterge hem MFT ezparda var. Teşekkürler Ozan, açtığın konulara bakmıştım zaten... Bana şu anki maliyetini tahmini söyleyebilir misin? 400 TL'de değişiklik var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Teşekkürler Ozan, açtığın konulara bakmıştım zaten... Bana şu anki maliyetini tahmini söyleyebilir misin? 400 TL'de değişiklik var mıdır? gösterge 400 MFT 2000 MFTde eksik parça olabilir, kolçak içindeki usb ve kart girişleri varmı emin değilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Teşekkürler Ozan, açtığın konulara bakmıştım zaten... Bana şu anki maliyetini tahmini söyleyebilir misin? 400 TL'de değişiklik var mıdır? Ben o zaman ilk mesajımı bu mesaj ile güncelliyim. Direksiyon önündeki tft ekran'dan bahsettiysek ilk olarak onu %124 hatta %231 acil değiştirin Göğsün ortası yani müzik çalar ekranı için ise diyecek sözüm yukardakilar gibidir. Filmdi şuydu muydu şeylerle işim olmaz style'dan iyi olsun derseniz Sony ile gelen veya Navi ile gelen büyük ekranlara geçebilirsiniz bunlara okey derseniz eğer ilgili başlıkları sunarım baktıysanız ne ala öyle devam.. Yok ben çin işi istiyorum derseniz ben bilmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Ben o zaman ilk mesajımı bu mesaj ile güncelliyim. Direksiyon önündeki tft ekran'dan bahsettiysek ilk olarak onu %124 hatta %231 acil değiştirin Göğsün ortası yani müzik çalar ekranı için ise diyecek sözüm yukardakilar gibidir. Filmdi şuydu muydu şeylerle işim olmaz style'dan iyi olsun derseniz Sony ile gelen veya Navi ile gelen büyük ekranlara geçebilirsiniz bunlara okey derseniz eğer ilgili başlıkları sunarım baktıysanız ne ala öyle devam.. Yok ben çin işi istiyorum derseniz ben bilmem Çin işi alırsam Çin malı ben olayım, ağzım 1-2 kez yandı. Kamera-TV-DVD olmuş olmamış hiç önemli değil. Aracın görüntüsünü değiştirsin, uyum sorunu olmasın yeter. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 O zaman örnek başlık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 O zaman örnek başlık 1 Güzel olmuş da... Sony'nin parlak siyah tuş zemini aracın ağırlığını bozmuyo mu sence de? Yoksa gösterge ekranı müthiş olmuş. Tuş takımını değiştirmeden sadece ekranı büyütemez miyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Güzel olmuş da... Sony'nin parlak siyah tuş zemini aracın ağırlığını bozmuyo mu sence de? Yoksa gösterge ekranı müthiş olmuş. Tuş takımını değiştirmeden sadece ekranı büyütemez miyiz? onun içinde benim konuma bakın D Kamil diye ararsanız çıkar neresinde bilmiyorum ama özetle dediğiniz şekilde, o konudaki ekran aynı tuş takımıda sonysiz olanla aynı. bu tip ekranlarda çerçeve bulmak sıkıntılı biraz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Güzel olmuş da... Sony'nin parlak siyah tuş zemini aracın ağırlığını bozmuyo mu sence de? Yoksa gösterge ekranı müthiş olmuş. Tuş takımını değiştirmeden sadece ekranı büyütemez miyiz? söyle bir başlık açtım, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 Gösterge tabiki farklı devir diye birşey oluyor göstergeler de haliyle motora göre de farklı oluyor Bu ürün için yurt dışı alışverişi fantazinin adıdır . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap