Sabri Özer Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2013 Folyo kaplama hakkinda genel bilgi paylaşimi olur dedim 1,500 gibi bir rakama aracinizi fabrikanin sunmadigi renklere donusturebiliyorsunuz yillardir var zaten bu. Forumda konu bulamadim acayim dedim. Bazilari diyor yararli bu hem boyayi koruyor hem farkli renklere gecebiliyorsunuz, bazilari diyor boyayi mahvediyor hava almadigi icin. Yaptirmak istedigimden degil sadece birkac gundur arastiriyorum. Tabi birde plastidip var daha uygun hem istersen sök at ama dayaniksiz tabi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 ben olsam yaptırmam ben folyoya karşıyım niye bilmiyorum gözüme çok basit görünüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 plastidipin dayanıksız olması sorun değil bence, bildiğim kadarıyla atan kalkan soyulan yerlere 2 fıs atınca eski haline dönüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Plasti dip setleri varmis 70$a al garajda boya bir kac gune sok istersen ruhsatla ugrasma 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Tr'de plastidip kaplatmak baya pahalıya patlıyor diye biliyorum, bu sebeple normal kaplama bence daha mantıklı. Bölge bölge plastidip sıkıldığı gibi kaplanabiliyor da. Arabayı ilk aldığımız 6 ayda kenarda 1200 tl'm olsaydı bizim araba şu an sedefli beyaz kaplıydı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Ben parlak turuncu isterim şahsen ama iste boyayi mahvediyormus falan filan tecrubesi olan varsa bekleriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Ben parlak turuncu isterim şahsen ama iste boyayi mahvediyormus falan filan tecrubesi olan varsa bekleriz Boyayı mahvettiği bence yalan. Heleki sedefli seride boyanın hava alabildiği söylenmekte folyo daha kaliteli olduğu için. Kaplatıp söktüren bir çok kişi var henüz somut olarak boyası folyo yüzünden bozulan görmedim. Ancak hepsinin uyardığı nokta eğer öncede lokal olarak boyanmış yerler varsa folyo sökülürken kalkabiliyormuş onlar. Sen Cupra'yı al gel ankaraya ben seni GMG'ye götürürüm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Boyayı mahvettiği bence yalan. Heleki sedefli seride boyanın hava alabildiği söylenmekte folyo daha kaliteli olduğu için. Kaplatıp söktüren bir çok kişi var henüz somut olarak boyası folyo yüzünden bozulan görmedim. Ancak hepsinin uyardığı nokta eğer öncede lokal olarak boyanmış yerler varsa folyo sökülürken kalkabiliyormuş onlar. Sen Cupra'yı al gel ankaraya ben seni GMG'ye götürürüm Burda Portac diye bir yer var hatta ilk onlar baslamis bu işe Türkiyede ve referans arabalari sağlam Bence buyuk cesaret isteyen bir sey ve eski ve boyasi bir nebze bitmis arabalar icin Edit:Protac yanlis yazmisim duzenleyemedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Ben de kaplatmak istiyorum ama maliyet cok fazla 1500 tl den bahsediyorlar Bi de aklima plastidip ile komple boyamak geliyor mesela beyaza. Ama tr de cok pahali bu plastidip ler. Sprey degilde litre ile satilabilse fena olmaz bi kompressor bulur boyarim az arastirayimda onumuzde yaz yapabilirim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Burda Portac diye bir yer var hatta ilk onlar baslamis bu işe Türkiyede ve referans arabalari sağlam Bence buyuk cesaret isteyen bir sey ve eski ve boyasi bir nebze bitmis arabalar icin Edit:Protac yanlis yazmisim duzenleyemedim Yıllardır insanlar çatır çatır kaplatıp söktürüyorlar Sabri gözünde büyütüyorsun biraz. En son GMG'ye gittiğimde Lambo duruyordu orada. Başka bir forumdan 911 2 kere kaplattı, bir çok ciddi marka, Ferrari filan da kaplatıyor. Ankara'daki GTR ve STI sanırsam zaten Mustafa abinin onların da renkleri değişiyor sürekli. Protac'ı bilmiyorum da ben GMG'ye gözüm kapalı veririm arabayı o kadar diyeyim. Bir sıkıntı çıksaydı da şimdiye çoktan çıkardı bence, Facebook sayfasına göz atıver bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Aksam bir bakayim Cunku cupraya farkli renkler cok yakisir >_> 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Geçen bi abimiz porcshe cayenne sini kaplattı denk gelirse sorarım ne gibi sakıncaları varmış nereye kaplatmış falan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 siyah sevmezdim siyah arabam oldu sıkılırsam ilerde kaplatacam ama hani renge.? (şuan yapamam zaten ) Turuncumsu sarı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Plasti Dip 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Bu nasıl çıkmıyor ben anlamıyorum dokunmam lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap