Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Bu nasıl çıkmıyor ben anlamıyorum dokunmam lazım. 5-6 kat atiyorlar iste enteresan ama videolarda adam farlari korumaya almiyor komple arabayi yaptiktan sonra bir tirnakla farlarin uzerindekileri sokuyor ) birgun kafan atarsa ve paran varsa yaparsin iste Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 5-6 kat atiyorlar iste enteresan ama videolarda adam farlari korumaya almiyor komple arabayi yaptiktan sonra bir tirnakla farlarin uzerindekileri sokuyor ) birgun kafan atarsa ve paran varsa yaparsin iste Nerde... Kafa atmaz artık o evreler geçti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Nerde... Kafa atmaz artık o evreler geçti Koydum ya video mat beyaz M3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Koydum ya video mat beyaz M3 ne içtin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 ne içtin Nerdeee dedi ya "e"yi uzatsaydi benim gibi sorun olmazdi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Şerbetçi Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Arkadaşlar ben ciddi ciddi düşünüyorum. Konu açılmış olduğu için yeni konu açmak istemedim. Cevap atarken iletimi alıntı yaparsanız takip etmem daha kolay olacak. Aracımı mat ST sarısı, Mat siyah veya mat kırmızı kaplatmayı düşünüyorum. Parlak yada mat aracım için yakışacağını düşündüğüz renkleri söyler misiniz? Bu arada linkte bir tane sarı leon var onun rengi de hoşuma gitti. https://www.facebook.com/pages/Auto-Club-Gaziantep/193846044129076?ref=stream&hc_location=timeline Fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Arkadaşlar ben ciddi ciddi düşünüyorum. Konu açılmış olduğu için yeni konu açmak istemedim. Cevap atarken iletimi alıntı yaparsanız takip etmem daha kolay olacak. Aracımı mat ST sarısı, Mat siyah veya mat kırmızı kaplatmayı düşünüyorum. Parlak yada mat aracım için yakışacağını düşündüğüz renkleri söyler misiniz? Bu arada linkte bir tane sarı leon var onun rengi de hoşuma gitti. https://www.facebook.com/pages/Auto-Club-Gaziantep/193846044129076?ref=stream&hc_location=timeline Fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler Mat sarı leon güzel olmuş gerçekten. Olur neden olmasın fakat arabanizda lokal boya olmamalı. Mertcan konunun başında GMG demiş araştırdım gerçekten çok iyi bir yere benziyor. Ve 2 tane Focus 3 buldum aynı araba hatta ama renk farkli(mobilden giriyorum sizin araç ne bilmiyorum) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Mat sarı leon güzel olmuş gerçekten. Olur neden olmasın fakat arabanizda lokal boya olmamalı. Mertcan konunun başında GMG demiş araştırdım gerçekten çok iyi bir yere benziyor. Ve 2 tane Focus 3 buldum aynı araba hatta ama renk farkli(mobilden giriyorum sizin araç ne bilmiyorum) Valla mavi hali daha güzelmiş Parası bolmuş, sıvamaya yer arıyomuş, kaportaya komple sıvamış gibi duruyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Mavi olan güzelmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Sedefli beyaz mı yaptırsam acaba? Güzel olur gibi.. ruhsatı değiştirmeye de gerek kalmaz hem.. Yalnız lokal boya olmaması lazım denmiş.. rütuşlu yerler de buna dahil mi? minik boyutlarda rütuşlu yerler var bikaç tane.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Sedefli beyaz mı yaptırsam acaba? Güzel olur gibi.. ruhsatı değiştirmeye de gerek kalmaz hem.. Yalnız lokal boya olmaması lazım denmiş.. rütuşlu yerler de buna dahil mi? minik boyutlarda rütuşlu yerler var bikaç tane.. Tabi ama bu dediğim folyoyu çıkartmaya gittiğinizde folyoyla birlikte geliyor rütuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Tabi ama bu dediğim folyoyu çıkartmaya gittiğinizde folyoyla birlikte geliyor rütuş. Rütuş önemli değil de onunla birlikte devamı da gelmesin, endişem o 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Tampon komple geliyormuş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Benim de tavanda var, o zaman ben çıkartmaya gittiğimde araç cabrio olacak yaşasııınnnn 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Benim de tavanda var, o zaman ben çıkartmaya gittiğimde araç cabrio olacak yaşasııınnnn Valla bizim sanayideki ustalara kalırsa tavanı komple kesip branda bile çekerler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap