Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Garantili arabalara olur mu ki, serviste mi taktıracağız dışarıdan alıp, direkt servisten alsak ne kadar? kıllıkları tutarsa tüm elektronik aksamı bile garantiden çıkartırlar ama normal şartlarda sadece taktığınız parçanın garantisi olmaz(parçalar orjinal) benim garantiden hoparlör değişti mesela sorun çıkarmadılar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Ozan bana 5 inc ekran bakmistin bir ara fiyat iyiymis 500 civariydi 350 cok iyi peki her fonksiyon calisiyor mu bazilarinda park sensorleri calismiyordu veya sesli komut sen onay verirsen alabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Ozan bana 5 inc ekran bakmistin bir ara fiyat iyiymis 500 civariydi 350 cok iyi peki her fonksiyon calisiyor mu bazilarinda park sensorleri calismiyordu veya sesli komut sen onay verirsen alabilirim 300 değilmiydi ya? valla biz bugun 350ye aldık sadece ekran ama. 1 tanesini taktık denedik herşey sorunsuz çalıştı servet abinin arabasında geriside çalışıyordur bence, parça numarasına kadar aynı ama bu tip aletleri deneyerek almakta fayda var, kusura bakmazsan denemeyede üşenirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 300 değilmiydi ya? valla biz bugun 350ye aldık sadece ekran ama. 1 tanesini taktık denedik herşey sorunsuz çalıştı servet abinin arabasında geriside çalışıyordur bence, parça numarasına kadar aynı ama bu tip aletleri deneyerek almakta fayda var, kusura bakmazsan denemeyede üşenirim Böyle bir şeya niyetlenirsek Ankara ya geleceğiz yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 300 değilmiydi ya? valla biz bugun 350ye aldık sadece ekran ama. 1 tanesini taktık denedik herşey sorunsuz çalıştı servet abinin arabasında geriside çalışıyordur bence, parça numarasına kadar aynı ama bu tip aletleri deneyerek almakta fayda var, kusura bakmazsan denemeyede üşenirim E tabi haklisin zaten cerceve ve sony panelsiz olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 (düzenlendi) günün esas bombasını paylaşma zamanı geldi, EZPARda uzun zamandır bulunan My Ford Touch 8" dokunmatik sistem(Ekran-Tuş-Çerçeve) 1000TL (eskiden 2000 istiyorlardı) Almayı planladığım için paylaşmamıştım ama almamaya karar verdiğimden yazıyorum. Almama sebebim, 1) kolçak içindeki usb aux vs olan parçasının olup olmadığı belli değil bulunursa(bu parçalar ingilteredeki bi araçtan göğüs kolçak vs komple gelmişti kolçak duruyorsa içindedir) fiyata dahil edilir. 2) Cihazda navigasyon varmı bilmiyorum varsa bile ingilizce(tüm sistem ingilizce) ayrıca olsa bile şuan çalışmıyor. 3) tesisatı farklı(kablosuda vardı ama bulunurmu belli değil) (daha önce montajı yapıldı: ) yani biraz uğraşmak gerekiyor montaj için 4) bu sistem şuan sadece amerikada mevcut ilk etapta göremediğim Türkiye ile uyumsuzluklar olabilir, ayrıca sistemi almak için elimdeki navigasyonlu sistemi satmam lazım, evdeki bulgurdan olmak istemiyorum. Bana göre dezavantajları bunlar, ama bu sistem için 1000TL bedava, elimde 5" navi sistem olmasa çoktan girişmiştim standart sistemlere göre bir kayıp olacağını sanmıyorum(ingilizce olması dışında). Dükkanın önünde sökmek takmak bana serbest Hakan abiyi ikna ederseniz sizede izin verebilir. _______________________________________________ Böyle bir şeya niyetlenirsek Ankara ya geleceğiz yani. kullanan biri olarak ben olsam alırdım çalışmazsa geri yollardım E tabi haklisin zaten cerceve ve sony panelsiz olmaz valla bence olur hatta şuan sony mi normalmi desen kararsızım sonynin görüntüsü güzel ama normalin kullanım kolaylığı çok farklı heleki adres filan yazarken. sonyle bi numara çevireyim dedim anam ağladı tuş takımıda navisiz olarak var bu arada, yani naviye girmek için oklarla geri gidip oklarla naviyi seçmen filan lazım, son naviliyi servet abi aldı Ekim 27, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 (düzenlendi) günün esas bombasını paylaşma zamanı geldi, EZPARda uzun zamandır bulunan My Ford Touch 8" dokunmatik sistem(Ekran-Tuş-Çerçeve) 1000TL (eskiden 2000 istiyorlardı) Almayı planladığım için paylaşmamıştım ama almamaya karar verdiğimden yazıyorum. Almama sebebim, 1) kolçak içindeki usb aux vs olan parçasının olup olmadığı belli değil bulunursa(bu parçalar ingilteredeki bi araçtan göğüs kolçak vs komple gelmişti kolçak duruyorsa içindedir) fiyata dahil edilir. 2) Cihazda navigasyon varmı bilmiyorum varsa bile ingilizce(tüm sistem ingilizce) ayrıca olsa bile şuan çalışmıyor. 3) tesisatı farklı(kablosuda vardı ama bulunurmu belli değil) (daha önce montajı yapıldı: ) yani biraz uğraşmak gerekiyor montaj için 4) bu sistem şuan sadece amerikada mevcut ilk etapta göremediğim Türkiye ile uyumsuzluklar olabilir, ayrıca sistemi almak için elimdeki navigasyonlu sistemi satmam lazım, evdeki bulgurdan olmak istemiyorum. Bana göre dezavantajları bunlar, ama bu sistem için 1000TL bedava, elimde 5" navi sistem olmasa çoktan girişmiştim standart sistemlere göre bir kayıp olacağını sanmıyorum(ingilizce olması dışında). Dükkanın önünde sökmek takmak bana serbest Hakan abiyi ikna ederseniz sizede izin verebilir. _______________________________________________ 5" Navigasyona talip oluruz, senin işin görülsün Ekim 27, 2013 osman ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 5" Navigasyona talip oluruz, senin işin görülsün Almaya karar verseydim onu coktan satmıştım zaten abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Özenç Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 Hocam saglam kafam karıştı. 2013 sonyli Cmax aracima 5inc taksam navigasyonlu olacak turkce ve 350 tl mi? Ayrıca gösterge ekrani da var ellerinde ve sorunsuz calisiyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 Hocam saglam kafam karıştı. 2013 sonyli Cmax aracima 5inc taksam navigasyonlu olacak turkce ve 350 tl mi? Ayrıca gösterge ekrani da var ellerinde ve sorunsuz calisiyor? 1) çerçevesini bulmanız lazım, yada var olan çerçeveyi yeni ekrana göre kestirmeniz. 2) 350tl sadece ekran. navigasyonun çalışması için anten(50tl) ve harita(ebayda kabaca 30-40euro 2012ler) almanız lazım. 3) gösterge en son yoktu, depoya bakacaklardı baktılarmı bilmiyorum. Ahmet abide bir tane vardı onu aldık, bunlardan bul soran oluyor demiştim, bulmuş olabilir ona bi sorun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap