İbrahim Armağan Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2013 Herkese iyi akşamlar; Forumda görmüştüm bazı arkadaşlar klima düğmelerini değiştirmişlerdi.Bende yukarıdaki düğmeleri aldım.Kendim cesaret edip değiştiremedim.Elimde bu işlere yatkın değil.Gittim ford servisine kardeşim bunları değiştirecem dedim. Baktılar felan sonra bunlar çıkmaz, çıkarken kırılırsa sana pahalıya mal olur felan gibi şeyler söylediler.Dedim değiştirenler var, hatta değiştirirken kırınlar garantiden bu parçayı değiştirmişler felan dediysemde olmaz hocam garantiye girmez bunlar dediler. Haliyle bir aya yakındır bu düğmeler elimde kaldı.Acaba sanayide herhangi bir aksesuarcıya gitsem bu durumu hallede bilirler mi.Yapan arkadaşlar nasıl yaptılar acaba.Anlayacağınız cesaret edemiyorum ben.Bu arada aracım focus III. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Yahu klima kumandasını tutun ve kendinize çekin.Bu kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Elinizle düğmeyi tutun çekin ama epey güç uygulamak gerekiyor. Çekerken eliniz kayıyorsa bir adet ince cam bezi alın onu düğmeye koyun penseyle tutun sıkıca çekin geliyor zaten yavaş yavaş Ben 2-3 defa çıkartıp taktım bu cılız halimle 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Türkiye'de nerde var acaba bu düğmelerden ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Bende istiyorum bu dugmelerden nerden temin edebilirim acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Seymenoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Elle çıkartmak zor oluyor.En güzeli diğer arkadaşların dediği gibi bir bez ve pense yardımı ile tutup çekmek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Armağan Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Arkadaşlar bugün dediğinizi uyguladım ve tamamdır.Yanımdaki arkadaşta biraz gaz verdi felan derken sökmeyi başardık fena da olmadı hani.Teşekkürler.. Türkiye'de nerde var acaba bu düğmelerden ? Bende istiyorum bu dugmelerden nerden temin edebilirim acaba? Yanlış olmasında ben gittigidiyor'dan aldım http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Akgur_Ticaret/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Tesekkurler en kisa surede siparisi veriyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-3-klima-dugmeleri-136678060/detay bir de bu var tercih meselesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Kırmızı kötüymüş focus yazan da kötü bence. etrafı krom ortası siyah bişey yazmayan en güzeli bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Kırmızı kötüymüş focus yazan da kötü bence. etrafı krom ortası siyah bişey yazmayan en güzeli bence. Cenk bey'in söylediğinden bulamaz mıyız ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Cenk bey'in söylediğinden bulamaz mıyız ? Türkiye'de bulamadım, ebay da var aliexpress de var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Yurtdışından alın abi kasmayın türk olsun diye.Türklerin hangi işi güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alper sönmez Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 klima düğmelerinide anahtarlık gibi toplu liste şeklinde satış yapılamazmı forumda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 klima düğmelerinide anahtarlık gibi toplu liste şeklinde satış yapılamazmı forumda Anahtarlık türkiye'de üretildi. Bunu yurtdışından toplu alırsak vergi binebilir daha sonra çok para ödemem buna diyen olacak onunla uğraşılmaz yani hee illede ben yaparın diyen varsa buyursun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap