İlker EFEOĞLU Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Kolçak için fiyat aldım oto koç 2500 civarı fiyat verdi.klima düğmesini servis ugrasmak istemiyor bir üst buldum garanti bitince takarız dedi.araştırmaya devam .Teşekkürler ilginiz için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Otokoç size sıfır fiyat vermiş, çok para o verilmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 Bende değiştirdim. Hoşuma gitti açıkçası. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan ADIGÜZEL Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2016 Şu işi ben de yapmak istiyorum ama bazı arkadaşların başına gelenler nedeniyle korkuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Doğanay Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Arkadaşlar aracın klima düğmeleri değiştirme kararı aldım yurtdışından yeni klima düğmeleri getirttirdim taktım 2 tanesini sorunsuz taktım 3.ye gelince zorladı bende zorlayınca çıt çıt ses geldi bende bıraktım eskilere geri döndüm yaptığım kadarıyla sizce nasıl olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Mevcut konular ile birleşti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2017 Bende sorunsuzca değiştirdim düğmeleri. Yolcu tarafı kapağı açtım tornavidayla arkalarından ufakcık ittirdim. Tık diyor zaten sonra penseyle çektim. Aynı işlemin tersini takınca yaptım oldu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Can Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Ben de aliexpres'ten sipariş verip değiştirdim, eski ve yeni hali aşağıdaki gibi oldu. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap