İbrahim Armağan Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2013 Forum sayesinde görüp yaptığım bir takım çalışmaları paylaşmak istedim. Fren lambasına oğluşun adı yazıldı. Sis farı krom çerçeveleri Focus yazısı tam uymadı ama yinede fena durmadı gibi Bu kapı açma kromlarını çok tuttum. Acaba kılıfları yanlar siyah orta çizgili bir şekilde mi yaptırsaydım diye düşünmüyor değilim Tüm bunları forumdan gördüm ve uyguladım.Forum ailesine teşekkürler.Birde klima düğmeleri ve kol dayama yaptırdım mı olayımız tamam gibi. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Maşallahh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Öğretmenim bu kılıflar bence ofsayt, forumda ankarada kılıf yapan bir yerin bilgileri var. Hani fabrikasyon ürün bile anca adamın yaptığı kadar oturur. Temiz iş yapıyor. Gerekirse tavsiye ederim. Geriye kalan 3. stop'a yapılan karartmalı yazı anca varmı var olur. işlevi yok ve görselliği frene basınca kaybolacaktır. Kromlar güzel olmuş bu arada. Kontak anahtarının çerçevesi var, onu da kullanırsanız saçma görünen biryer daha ortadan kalkmış oluyor bana göre. Forumda onunda konusu vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Emeğinize sağlık.. Kılıfların açık renk olması kullanımın daha dikkatli olmasını gerektirecek... Orj. de bile yıkamacılarda tedirgin oluyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Kiliflar haric begendim. Gule gule kullanin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat Çelikkanat Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Şoför emniyet kemeri ikaz susturucusunu bir eğitimciye yakıştıramadım! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Armağan Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Öğretmenim bu kılıflar bence ofsayt, forumda ankarada kılıf yapan bir yerin bilgileri var. Hani fabrikasyon ürün bile anca adamın yaptığı kadar oturur. Temiz iş yapıyor. Gerekirse tavsiye ederim. Geriye kalan 3. stop'a yapılan karartmalı yazı anca varmı var olur. işlevi yok ve görselliği frene basınca kaybolacaktır. Kromlar güzel olmuş bu arada. Kontak anahtarının çerçevesi var, onu da kullanırsanız saçma görünen biryer daha ortadan kalkmış oluyor bana göre. Forumda onunda konusu vardı. Emeğinize sağlık.. Kılıfların açık renk olması kullanımın daha dikkatli olmasını gerektirecek... Orj. de bile yıkamacılarda tedirgin oluyorum... Kiliflar haric begendim. Gule gule kullanin. Kılıflar konusunda haklısınız arkadaşlar.Renk olarak bende tutmadım.Özel olarak Ankara'da dikilip geldi.Bayada bir para verdim.Ama olmadı.Rengi özellikle hiç içime sinmedi.Esasında orjinali kalsın istiyorum ama iki küçük çocuk var.Çok kirletiyorlar koltukları.İzleride baya kalıyor.O yüzden kılıf takmak istedim.Verdiğim parayı duysanız Değiştirmeyi düşünüyorum.Ama daha sonra. Şoför emniyet kemeri ikaz susturucusunu bir eğitimciye yakıştıramadım! Çok haklısınız.Özür.Esasında şehir dışına çıktığım an kemer takıyorum ama şehir içindede takmak lazım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Çok beğendim:) maşallah... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap