Ateşcan İnal Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2013 Daha once belirltmistim burdada hayalim yaza 1.0 Ecoboost kirmizi focus almak Cok yakin arkadasim araba almak istiyor.Acikcasi maddi durumu kotu degil yilda 1 veya 2 yilda bir araba degistirir.Gecenlerde ford bayisine gitmis maksimum 50 bin tl vericek.Ama karar veremiyor.Trend x 95 HP mi.trend x ecoboost mu ? Test etmeden once 1.0 motora sicak bakmiyodu ama simdi karari degisti.Arabayi biraz hizli vedevirli kullandigi icin ve cok kilometre yaptigi icin benzinliye pek sicak bakmiyor ama bi yandanda motor keyfini goz ardi edemiyor. Siz ne dusunursunuz bu konuda ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 bu konuyu yeni tartıştık Ateşcan, sonuç olarak 115hp dizel alındı, mevcut konuları okumanı tavsiye ederim. 1-2 sene sonra 1.0 piyasada hala değersiz olabilir aynı zamanda mazot fiyatları böyle giderse dizeller ölebilir yani 2 ucu b.klu değnek. ne kadar çok km? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ateşcan İnal Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Telefonumdan baglandigim icin cok bakamadim.Arkadasim yillik 40-45 bin km yol yapiyor.Bizi asil dusundurende bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Sürüş keyfi için alıyorsa EB, taşıt aracı olarak alıyorsa Dizel... Ancak sürüş keyfinin de bir bedeli var, arkadaşının kullanım şartlarında yakıt, bakım ve vergi gözetildiğinde yılda kabaca 2500 TL ekstra masrafı olur. Ayrıca ikinci eli de dizel kadar hızlı olmaz. Buna göre kendisi karar verecek, zevk mi, ekonomi mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Yıllık km ye bakılacak olursa dizel daha hesaplı gibi duruyor.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Ben de ikisi arasında kararsız kalmıştım, daha doğrusu kararsız kalmamıştım, 1.0 almak için gitmiştim bayiye, daha sonra önce dizel 95'e karar verdim, performans ve donanım düşüklüğü nedeniyle 115'liğe karar verdim ve iki gün önce aldım aracımı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Maksimum limit 50 demişsiniz dizeli o fiyata şimdi veriyorlar mı peki onu sorun önce Verdiğiniz 2 araç arasında 10 bin tl fark var. ek olarak TABİKİ 1.0 ECOBOOST TİTANİUM almalı. Şuan dizeller AŞIRI pahalı. Çok hemde.Trend 1.6 TDCi 95PS 4K 57.490 TL Trend X 1.6TDCI 95PS 4K 58.540 TL Style 1.6 TDCI 115PS 4K 59.490 TLTitanium 1.6 TDCi 115PS 4K 62.055 TL Şu 4 fiyat herşeyi gösteriyor.Titanium'a bu kadar yaklaşmamıştı trend ve trend x Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 bu kadar km yi herhalde ş.dışında yapıyordur.. parada sorun değilse, kafayı kırsın 2. el 1.6 eb baksın.. araba neymiş görür hem kendi hem arkasından gelecekler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 öncelikle 50bine sıfır dizel focus olmaz en az 60a çıkarın limitinizi yıllık 45bin km yapıyorsanız dizel almanız mantıklı çünkü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 bu kadar km yi herhalde ş.dışında yapıyordur.. parada sorun değilse, kafayı kırsın 2. el 1.6 eb baksın.. araba neymiş görür hem kendi hem arkasından gelecekler Biraz daha uğraşırsak 1.6 EB'lar neredeyse efsane olacak, ikinci eline de nur yağacak, iyi yoldayız iyi... Dizelin fiyatı alırken de satarken de pahalı, sadece alışına bakmayalım. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ateşcan İnal Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Dizel 95 Hp yi 2.el almak istiyor aslinda. Dun bir tane bulmus.2012 model 20.000km de.Karar asamasinda hala. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 50 bini ikinci el 95 hp'ye mi verecek, sıfırı için 54 bin fiyat almıştım ben 95'liğe. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Sürüş keyfi=ecoboost ekonomi,hizli 2.el=tdci tabi tdci trend e 57 bin lirayi layik görürse. Ben olsam 2012 tdci bulur 43-45 bin tl ye alir binerdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 (düzenlendi) Bence Ali Fatih Dursun abimizin yaptığını yapın Ekim 27, 2013 Zahid U. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap