Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhabalar,buğün farkettim bijonlara dokunduğum zaman hepsi sağ sola çok hafif boşluk var gibi sallanıyor 20 taneside aynı hafif gevşek ,acaba bu bijonun özelliği midir? Teşekkürler
Soru
Kadircan Yılmaz
Merhabalar,buğün farkettim bijonlara dokunduğum zaman hepsi sağ sola çok hafif boşluk var gibi sallanıyor 20 taneside aynı hafif gevşek ,acaba bu bijonun özelliği midir? Teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
9
3
3
Popular Days
Ekm 28
19
Eyl 15
9
Haz 30
9
Ara 16
4
Top Posters For This Question
Ozan Kar 10 posts
Kadircan Yılmaz 9 posts
Çağlar Sertan KASIMOĞLU 3 posts
Bekir B. 3 posts
Popular Days
Ekm 28 2013
19 posts
Eyl 15 2015
9 posts
Haz 30 2017
9 posts
Ara 16 2013
4 posts
Popular Posts
Mehmet Demir
evet, kapaklı bijonlar. titaniumlara çakma bijon koymuşlar.. diğerleri neden kapaklı anlamış değilim. 85 model reno 12 lerde bile çakma bijon var
Bekir B.
Benim ön sol bir kaç sefer ölçümlerde, iki üç bar eksik çıkıyor da lastikçiye gitmeyi planlıyorum, hani sök takda lastikçi bozarsa diye tebbiren sordum... Garantim daha devam ediyor....
Ozan Kar
bi süre sonra komple düşüyor o kapak. benim değişimden sonra 4-5 kere sök tak yapılmıştır oynamıyor. normal kabul etdip etmemek size kalmış(dediğim gibi benimkini kendileri söylediler değiştirelim diy
Bu soruda 48 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap