Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 kesinlikle passat...olana focus devri..kendime de böle bişi...exculiseve olursa daha makbul... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Hayırlısı olsun, iyi günlerde kullanın. Passat güzel araba. Ama passat mı Mondi mi deseniz herzaman mondi derim, passat ederinin çok üzerinde alınıp satılıyor TR de, ama mondeo verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla veriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Aydın abi sana %100 katılıyorum bu konuda ancak mondeoyu satması ayrı bir dert passatta öyle bir sıkıntı yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Hayırlı olsun. ilk yokuş deneyiminden sonra yeniden araba bakmaya başlarız artık size Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Aydın abi sana %100 katılıyorum bu konuda ancak mondeoyu satması ayrı bir dert passatta öyle bir sıkıntı yok Titanium 2.0 TDCI mondi alıcaksın ve Bineceksin Ogün'cüm tadını çıkara çıkara, kaça satarım nasıl satarım demiceksin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Mondeo'yu satmak kolay yeterki temiz bak arabana...Satılmayacak araba değil ki, duygusal düşünceler bunlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Bi ara ghia bakıyordu babam....Şunu farkettim gerçekten 2. el yok....Focus 1.6 tdci fiyatına Mondeo 2.0 tdci ghia alınabiliyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Al o zman Niye almıyorsun sonuçta zarar mı edeceksin ? 2.el yok demek bu değil .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 (düzenlendi) Bir arabanın satılmaması 2. el yok demekdir bence..Bi de ucuza gidiyorsa tam olur...Neyse Aydın abimin dediği gibi ilk yokuşu sabırsıkla bekliyorum.... Ağustos 15, 2011 97has tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Evet arabayı sattık gene geldik buraya... İki şeçenek sundu babam bunun dışında hertürlü şey denebilir. 1. Seçenek: VW Passat 1.6 MPI Trendline 41.000 TL 2009 model (Hiç sıcak bakmıyorum) 2. Seçenek: Audi A4 (B8 kasa galiba) 2.0 TDI (100.000 km) 2008 model 64.000 TL(Aslında olabilir) Bunlar babamın galerileri dolaştıktan sonra bulduğu iki makul seçenekmiş.. Siz de her türlü düşüncenizi, önerilerinize açığız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 41 bin TL ve 64 bin TL farklar mevcut...Çok ilginÇ... Anladım ki vw grubuna devam edilece..Octovia'nın tdi'ına baksanıza yine ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 41 bin TL ve 64 bin TL farklar mevcut...Çok ilginÇ... Anladım ki vw grubuna devam edilece..Octovia'nın tdi'ına baksanıza yine ? valla bende babamı anlamakta güÇlük Çekiyorum..Baba diyorum sınırın ne ona göre bir Çizgi Çekeceğim... 3 aşağı ne bulursan olur felan diyor bende şaşırdım.. Passat a bindikten sonra bi daha octavia ya dönmem felan dedi.. Yoksa makul aslında.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Yani motor kaygısı yoksa 115 ps alsın o zman onlarda DSG de var ...Lpg uyuyordur heralde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Yani motor kaygısı yoksa 115 ps alsın o zman onlarda DSG de var ...Lpg uyuyordur heralde.. FSI mı? Onlara LPG olmuyo ayrıca onlardaki otomatik şanzıman bildiğimiz klasik otomatik... DSG TSI ile birlikte sunuldu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 FSI mı? Onlara LPG olmuyo ayrıca onlardaki otomatik şanzıman bildiğimiz klasik otomatik... DSG TSI ile birlikte sunuldu.. Emin misn ? Golf'ün dsg'si vardı fsi'da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap