Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 2011 demi evet mondi?? evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Hasan son mesaj Evet Babam son bir atak yaptı... 2011 model Skoda octavia 1.6 tdi ambiente varmış ikinci el özgende onu almak daha mantıklı dedi ve cumartesi günü gidip bakacağız araca (babam antalya'da cuma günü dönecek). Kısmetse pazartesi alınacak.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Dün biraz yazılıya çalışıp yatmıştım görmemişim.. Babam özgen'de(Adana Skoda bayisi) 1.6 TDI ambiente varmış onu alacağım diyor araç şu... http://araba.com/4272974/Skoda-Octavia-16-TDI-Ambiante Ha şunu görünce içim gitmiyor değil.. http://araba.com/4230197/Skoda-Octavia-14-TSI-DSG-Elegance Bakalım.. Babama daha söylemedim gelsin bakmaya gittiğimizde söylerim ikisine birden bakarız.. (Babam Antalya Manavgat'da Cuma akşam dönecek.. ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Octavianın elegance'ı güzel, ama sanırım ucuz ve dizel olduğu için ambiane tercih ediyor. binilmez mi binilir tabii. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 vw'nin içinden güzel skoda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 (düzenlendi) Evet topluca gittik 1.6 TDI Ambiante aldık geldik.. Normalde o TSI DSG Elegance alınacaktı ama onu ancak 3. ayda verebiliriz kotayı doldurmak için şirket üstüne alındı dedi.. Araç çok güzel daha trafiğe çıkalı 4 ay olmuş.. 3 ayda 19000 km yapmış bunu alan adam bunu bırakıp Yeti(2.0 TDI galiba... Hatta test etmek için İstanbul'a gitmiş Octavia ile..) almış.. 1 aydır burada yatıyormuş... Araç sıfır gibiydi.. Bende alalım dedim.... Pazartesi satışı alınacak... Araca kasko yapılacak.. Sizce hangi şirkete yaptırmalı... Daha ilk kasko indirim felan olmaz o yüzden.. Resim çekmeyi unutmuşum.. Aralık 10, 2011 Hasan K. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Hayırlı uğurlu olsun, Güle güle kullanın. Allah Kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Bakalım Passat'tan sonra nasıl gelecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Ben çok beğendim.. Kafayı bozarsam çok fonksiyonlu deri direksiyonu ebay'dan alır bayiye taktırırım.. Boyutlar konusunda bence boyut önemli değil önemli olan işlevsellik.. Fakat buda çok geniş.. 560 litre bagajı ile (ayıptır söylemesi.. ) sedan focus 3 leri 2 ye katlar.. Motor güzel ben öyle 1 sn gecikme felan hissetmedim tabi ben kullanmadım.. Trafiğe kapalı bir yerde ufak bir iki dönüş yaparım alındıktan sonra.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Boyutlar konusunda bence boyut önemli değil önemli olan işlevsellik.. Bu nedir ya Bu arada hayırlı olsun Kardeşim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 cok güzel olum...gülegüle kullanın cok temiz görünüyor kazasız belasız sürüşler... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Bu nedir ya Bu arada hayırlı olsun Kardeşim saol onurum.. Arabadan bahsediyorum orada..büyük değil ama büyük hissettiriyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Hayırlı olsun Hasan. iyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Teşekkürler aydın abi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Hasan hayırlı olsun çok güzel bir araç, motoru da sessiz ve devirli bir dizel. Arkadaşın Golf ünden kullandığım kadarıyla torkunu çok düşük bir devirde veriyor yani kalkış yaparken gaza az dokunmayla ön tekerler neredeyse hiç gecikme olmadan ufaktan patinaj atmaya başlıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap