Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 (düzenlendi) Peki Carbon temizliğini bizim burada bir makinaya bağlayıp içerisinice würth ilaç ekleyip aracın deposundan gelen yakıtı makineye bağlayıp 45 dk çalıştırıyorlar..bende ilacı aldım direk depoya aktardım..Sizce makina ile yapılan ile depoya aktarılan arasında fark varmıdır.. Not :bendeki würth enjektör temizleyici idi,carbon temizleme ile aynımıdır. ? Mart 9, 2015 Levent Okutan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Peki Carbon temizliğini bizim burada bir makinaya bağlayıp içerisinice würth ilaç ekleyip aracın deposundan gelen yakıtı makineye bağlayıp 45 dk çalıştırıyorlar..bende ilacı aldım direk depoya aktardım..Sizce makina ile yapılan ile depoya aktarılan arasında fark varmıdır.. Not :bendeki würth enjektör temizleyici idi,carbon temizleme ile aynımıdır. ? Bu konu gereğinden fazla abartılıyor, enjektör temizleyici, piston parlatıcı, segman kaydırıcı, gömlek aklatıcı, envai çeşit ürün var, çoğunlukla da kullanımı gereksiz ürünler. Kaliteli yakıt, uygun ısı ve kullanım koşullarında hiç bir şey yapmanıza gerek yok. Zaten yakıtların içinde yeterince deterjanlı katkılar var. Yok mazot kalitesi sorunlu ise ve motor çalışmasında olumsuzluk hissediliyor ise, kirlenmenin kaynağına ve derecesine göre değişik yöntemler kullanılabilir. Ort. 60.000 km devirmeyen motorda ise temizliğe hemen hiç gerek yok. Ürünler benzer, karbon artıklarını eriterek yok ediyor sonuçta. Depoya attığınız soğuk suda elde yıkamak ise cihazla yapılan otomatik makinede 90 derecede yıkamak gibi olur, yani daha etkili olur. Bu arada makineye bağlandığında araç depodan yakıt çekmiyor sadece makinedeki solüsyonu kapalı devre olarak kullanıyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Focus 2.5tdci 2300-3000arası baya bi fazla bağırıyor acaba sebebi kurum birikmesi olabilirmi araç 110binde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap