Anıl Öcal Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2013 Aracım 2011 focus en son kasanın bi altı HB benzinli. Arabanın rengi beyaz. Düşünüyorum da ön ızgara ve sis far kapakları ve ön plaka panjurunu parlak siyaha boyatsam ön ızgarasınında ford logosu olan ızgara yani onun kenarını kırmızı şerit boyatsam. Kaputun üstündeki nikalajı parlak siyah yaptırsam. Tavanına siyah parlak film ve camlarına parlak siyah film çektirsem. Arka tamponun o çıkıntısı gibi bi yeri varya orayı siyaha boyatsam oranın çerçeve gibi bi yeri var orayıda kırmızı yaptırsam nasıl olur ? Beyaz xenon farlar ve 8li ledler sis xenonları hazır aldım bile. Sizce nasıl olur ? Ayrıyetten unutmadan. Ucu yanık egzoz ucu taktırsam bi tane çift değil ? Görüşlerinizi alayım burdaki fotoğrafta ise telefondan yaptığım arka tampon tasarımı ve sağ taraftaki RE5PECT Yazısı tasarımım var. Sizce nasıl ? Tasarım üstteki tasarım photoshopla yaptım telefonla arkadaşlar... Orjinal resimleri de bunlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Fikrimi söyleyim bu folyoymuş yapışkanmış ledmiş bu şekilde yapılan modifiyeler, değişiklikler hiç tadında olmuyor ufak ayrıntı olabilir ama söylediklerin arabayı süslü püslü yapar benim modifiye tarzım arabayı yapabildiğim kadar sadeleştirmektir Bence nikelaj kısımlara mat siyah plastidip yapıp spor yayla ufak bi bastın mı güzel olabilir. Camlarına ince bi film hoş durur. xenon farı bende bi aralar severdim havalı duruyor ama artık sevmiyorum burda büyüklerim söylerdi göz alıyor diye ben abarttıklarını düşünürdüm her seferinde ama abartmıyorlarmış halojen farda xenon gözleri kör ediyor resmen bunu otomobili ihtiyaç aracı olarak görmeye başladıktan sonra anladm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Araba beyaz olunca sarı sarı lambaları çok gıcık duruyor. Mat renk siyah gıcık bana soracak olursanız. Ön ızgara Ön panjur ve sis farları kapaklarını parlak siyah yaptıracağımdan. Ayrıca yapışkan modifiyesi değil. Ha şunu da eklemek istiyorum Türkiye de yere yakın araba arabanın canını okumak gibi oluyor. Hele antakyada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Bu egzoz arabama yakışır mı sizce ? Ayrıca üyemizin aracındaki sislerden ve 8li ledler ve amerikan sinyal far mödülünden bende aldım bu ürünler hakkındaki görüşlerinizi alayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Belki amerikan olabilir o da zevk yani diğerleri benden geçemez zevk bunlar zevk, ister tak ister takma..Faydası olmayan şeyler yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Sizin aracınızıda merak ettim fotoğraflarını nerde görebilirim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Sizin aracınızıda merak ettim fotoğraflarını nerde görebilirim ? Fabrikadan çıktığı gibi Türk malı olan Forum sticker'ı birde okul sticker'ı var, gerisi gavur malı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Sticker demişken nasıl alabilirim ? ayrıca sticker dışında başka forum üyelerine özgü bi hediyemiz veya ürünümüz olsa mesela plakalık ? Plaka çerçevesi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Sticker demişken nasıl alabilirim ? ayrıca sticker dışında başka forum üyelerine özgü bi hediyemiz veya ürünümüz olsa mesela plakalık ? Plaka çerçevesi ? İlgili Kategori ve Başlıklarımız mevcut Konunu kirletmeyelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Tasarım hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim sayın forum üyeleri ve admin abilerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Olduğu gibi kalsın çok şık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap