Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 bunu geliyorum olarak algılıyorum abi düğün neysede Kınada napıcan yaw enazından bi uğrarsın artık. Hahahaha :) benim de aklımda o var, bir fırsatını bulurum gibi geliyor, bakalım kısmet.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Hahahaha :) benim de aklımda o var, bir fırsatını bulurum gibi geliyor, bakalım kısmet.... abi editi görmediğini varsayarak tekrarlıyorum Bora abinin telefonu varmı abi sende? 1 aydır girmemiş foruma ondada öyle bir girip çıktı heralde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 bunu geliyorum olarak algılıyorum abi düğün neysede Kınada napıcan yaw enazından bi uğrarsın artık. Bora abinin telefonu varmı abi sende? 1 aydır girmemiş foruma ondada öyle bir girip çıktı heralde. Varsa sana pm atarım...gerçi biliyorsun bendekiler uçmuştu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Varsa sana pm atarım...gerçi biliyorsun bendekiler uçmuştu.... gerek kalmadı abi sağol Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Varsa sana pm atarım...gerçi biliyorsun bendekiler uçmuştu.... Ben pm attim abi... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Bora abide istanbulda olacakmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Ben tatlıyı geldiğim zaman isterim haberin olsun Servet... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Ben tatlıyı geldiğim zaman isterim haberin olsun Servet... Angara'nın en meşhur tatlıcılarında tıka basa yeriz abi telafi etmek için 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Angara'nın en meşhur tatlıcılarında tıka basa yeriz abi telafi etmek için Aynen 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Şimdi Ağalar onu bunu bilmem en gariban ben ciktim Nhat abi arabayi aldi tatlı yiyemeden getti araba Sonra mevzu ikiye gelelim Servet abimiz Vana kadr geldi bi cayimizi icmeden gitti Mevzu üç hadi çaya gelmedin bari tatlimizi biraksaydin Saka maka kazasiz belasiz ins Benim payimi ihtiyaci olanlara dagitin 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Şimdi Ağalar onu bunu bilmem en gariban ben ciktim Nhat abi arabayi aldi tatlı yiyemeden getti araba Sonra mevzu ikiye gelelim Servet abimiz Vana kadr geldi bi cayimizi icmeden gitti Mevzu üç hadi çaya gelmedin bari tatlimizi biraksaydin Saka maka kazasiz belasiz ins Benim payimi ihtiyaci olanlara dagitin Servet'in gelişi ile gidişi sana haber veremeden bir oldu. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Nasip abi Araba alırsan daha gosterme de bana Kalmıyor gidiyo hemen Senin diğer ecoboostu da goruyom hemen hergün 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 (düzenlendi) Nasip abi Araba alırsan daha gosterme de bana Kalmıyor gidiyo hemen Senin diğer ecoboostu da goruyom hemen hergün O zaman buluşmalara arabasız gelirim.. Ekim 29, 2013 Nihat Abukan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Buluşmalara o zaman arabasız gelirim, sorun kalmaz sanırım.. Mantıklı abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Mantıklı abi Başka da çare yok sanırım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap