Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Gelmiyor musun sen bak işin ucunda şeker kırmızısı+tatlı var bakalım gelmeye çalışırım ama söz vermekde istemem kardeşim ama gelmeye çalışacagım tatlıdan ziyada sizleri özledim abilerim kardeşlerim benımmm bitanesiniz sizlerrr bakın sıze olan sevgim çoşdu nıyeyse :D durdursun biri beni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 bakalım gelmeye çalışırım ama söz vermekde istemem kardeşim ama gelmeye çalışacagım tatlıdan ziyada sizleri özledim abilerim kardeşlerim benımmm bitanesiniz sizlerrr bakın sıze olan sevgim çoşdu nıyeyse :D durdursun biri beni harikasın zaten tatlı bahane focusclubtr ailesi şahane 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Gelirsem hepsini yerim, yine de geleyim mi? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Gelirsem hepsini yerim, yine de geleyim mi? gel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Listede ismi geçen arkadaşlar kendini buraya yazana kadar ben benimseyemiyorum maalesef. Umarım bu sorunu tek yaşayan ben değilimdir. Eve yabancılar geliyor ve bizimle hiç konuşmuyor gibi. Hayırlısı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Gelirsem hepsini yerim, yine de geleyim mi? Senin canın sağolsun. Gel tabi tatlı mühim değil. Gelmezsende ben senin yerine hepsini yerim. İçin rahat olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Senin canın sağolsun. Gel tabi tatlı mühim değil. Gelmezsende ben senin yerine hepsini yerim. İçin rahat olsun Teşekkür Ediyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 1-Servet Özkan 2-Erkan Uludağ 3-Zahid u 4-Ozan Karsavuran 5-Selçuk Soyer 6-İbrahim Dedeoğlu 7-Akın Aktaş 8-Erkan Dikici 9-Burak ILgın 10-Haydar Recep 11-Eren Kisa 12-Tolgahan Sağlami 13-Musa Dag 14. Volkan Bayındır eklermısın benıde erkan abı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Ne o gençler yine mi toplanıyorsunuz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Ne o gençler yine mi toplanıyorsunuz Evet abi, buyur bir tatlımızı ye, bekleriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Benim bu forumda üye olarak kabul ettiğim kişiler; sabahları birbirinme günaydın diyen; birbirinin derdinden tasasından sevincinden haberdar olan; bir vesile ile aynı şehirde oldukları zaman birbirlerine vakit ayıran yani kısaca birbirini bilen hisseden kişilerdir. Üye kaydı olsa da bizleri tanımayan bilmeyen ilgilenmeyen arkadaşları ne yazık ki bir dost olarak göremiyorum. En kısa sürede fırsat bulup mesajı bulunmayan üyeler üzerinde bir temizlik yapıcaz, herkesin bilgisine. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Şeker kırmızının tatlısını yemeyen kalmasın duyan duymayana söylesin. Heyoo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Benim bu forumda üye olarak kabul ettiğim kişiler; sabahları birbirinme günaydın diyen; birbirinin derdinden tasasından sevincinden haberdar olan; bir vesile ile aynı şehirde oldukları zaman birbirlerine vakit ayıran yani kısaca birbirini bilen hisseden kişilerdir. Üye kaydı olsa da bizleri tanımayan bilmeyen ilgilenmeyen arkadaşları ne yazık ki bir dost olarak göremiyorum. En kısa sürede fırsat bulup mesajı bulunmayan üyeler üzerinde bir temizlik yapıcaz, herkesin bilgisine. Hay agzin bal kaymak yesin sayin abim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap